Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz Mauzes #200028 üzenetére

    A Passat mindenkepp menne a haztol vagy ha van ertelmes megoldas az asszony-gyerek tetris problemara, akkor maradhatna egyebkent?
    Full nem autoajanlos es tok szubjektiv dolgok kovetkeznek, csak mint szinten kisgyerekes (es novembertol ujra kisbabas is) apuka mondanam a megfigyeleseimet :)
    - ne szokja meg a gyerek, hogy hatul ul vele az anyja, mert akkor egyedul nem tudja fuvarozni. Van olyan, ahol meg ot evesen se lehet egyedul hagyni hatul a gyereket. Rakjatok tukrot a fejtamlara, ugy lehet figyelni mit csinal.
    - a babahordozot eleg hamar kinovik, fel evert nem cserelnek autot, addig ki lehet birni, hogy kozepen van egy ovvel bekotott hordozo az isofix helyett es behajolva rakjatok be. (Oldalrol ugyis fogja a ket isofixes)
    - nem olyan babakocsit kell venni, amelyik elfoglalja az egesz csomagtartot (a legtobb sajnos ilyen elcseszett szar, a mienk viszont esernyore hajthato vazu, az sokkal jobb, mert keresztben befer akar egy sima golfba is, a passatba hosszaban is es megmarad a csomagter haromnegyede)
    - vannak olyan egybe gyerekulesek, amik akar 4 gyereket is tudnak fogadni, egybe padok. Kimondottan nem olcso, de sokkal gazdasagosabb, mint autot cserelni.
    - esszel pakolni, ugy latom a legtobbeknel ez a legnehezebb, foleg ahol vergozos turbo szuperanyu van
    :R

    ha nagyon nem fer el ide, torolheto.
    Ja, sogoreknak sharan van, megtelik az is hamar :DDD

Új hozzászólás Aktív témák