-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Ezt a cikket érdemes végigolvasni.
Micsoda autókkal járnak az F1-esek
No és robogóvalRenault power
-
rob210
nagyúr
válasz AMD Power #18206 üzenetére
Ahonnan a pénzt kapja onnan jön az autó is.
Ebből következik, hogy én is beülnék akár mekkora híresség lennék egy lanciaba, ha onnan kapnám a milliós nagyságrendű fizetésem, főleg mivel nem zlotyiban kapják
Trabanttal is mennék én csak a fizetésem annyi lenne mint a legrosszabbul kereső F1-es pilótáé.Renault power
-
AMD Power
titán
válasz rob210 #18207 üzenetére
Én még annak a felével is kiegyeznék.
Szerintem a következő polírozást egy ilyesmivel fogom végezni.
-
FoBCRaistlin
őstag
Basszus 1,4-es benzin motor 1,9Pd nyomatékkal:
BSR kifejlesztette teljesítmény-optimalizációját a 2010-2011-es évjáratú Volkswagen Polo 1.4TSI 180HP-s benzines erőforrásához!A teljesítmény-optimalizáció által az 1.4TSI erőforrás a gyári értékekről 205Hp-re míg nyomatéka 303 Nm-re változik,
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Balupapa
senior tag
Hurrá, megvan az első sérülés a kocsin vmi gyökér állat a hátsó lökhárítóm jobb oldalát tenyérni helyen lehorzsolta
_-=*WheelWhores*=-_
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #18210 üzenetére
A sima, 122 lovas TSi is 200 Nm-t produkál, vagy ott van az 1,2 TSi 105 ló, 175 Nm. De nem kell messzire menni Zoo-nál is van 120 ló, 206 Nm.
Ezekhez képest szar vagyok....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Balupapa
senior tag
Erről mi avélemény? ez már projektoros?
_-=*WheelWhores*=-_
-
AMD Power
titán
Ezekről az Audikról állandóan csak jót írnak!
Audi A6 V6 TDI Quattro S Tronic – 2011.
De akkor sem az én világom ez a márka.
-
AMD Power
titán
Bemutató: VW Beetle, 2.0 TSI, 2011
Nekem ez még mindig nem tetszik. A belseje förtelem csúnya.
[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
válasz AMD Power #18228 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, én már rendelném meg Csak pénzem nincs rá.
A belseje pedig tipikus VW, nem azzal foglalkozik az ember, korrekt iparos munka. De a külseje annyira "más", egyedi, stílusos, simán eltudnám viselni. Egy jó ruha, egy szép lány a jobb 1re, és ez a kocsi, és pötit menő fiatal srác image jön ki belőle
-
tomcsi23
veterán
válasz Kickass #18232 üzenetére
Jah, elég baba motor ez is, ~300 lóig elmennek vele gyárilag is.
Ez nem egy sport gép azért. Lehet, lesz majd Beetle R verzió, pályára.k.: egy ilyen bogár lenne a macsó style Max a csajnak, de akkor ő a sofőr és Te feszítesz ott mellette rózsaszín ingben.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Zewa
senior tag
-
törölt tag
Hy!
Sajnos a gazdasági válság engemet is elért+ aszonynak is vettünk autót mert csak igy tudjuk megoldani a gyermek elhelyeztetését a bölcsibe ill oviba vinni-hozni.
Igazából 2misi van még a banknak majd a többiből nézegetek egy Csór-Szfvár-Csór szakaszra valami kiskocsit...
Tegnap találtam egy ford fiesta 14tdci
ö hibátlant 67papié nagyobb kell neki.De a sárga szinnel nem tudott kibékülni.Pedig de jó lett volna...Leonka kapott ma egy belső pucolást ill egy komoly mosást.Holnap kap egy zaino páros waxot...De abban igazad van meg szakad a szivem...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Carstylingen küldték nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz #00809728 #18245 üzenetére
Ejjj hát elég szomorú az ilyen de hát mit van mit tenni?
Esetég mit szólnál egy másik Leonhoz? Behozni egyet németből, szlovák rendszámmal?
Például valami ilyesmi.ps.: 350-400k-s reg adó?! #&@!!! Elmetnek ezek a pics@b@!
#18246 Asse' gyenge.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Balupapa
senior tag
csak erős idegzetüeknek [link]
_-=*WheelWhores*=-_
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok