- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saguaro
tag
válasz VR6-Fan #14300 üzenetére
Sok más lehetőségük nincs.
Dízel ugyebár van, turbóval most is, szóval ott maximum tartják a mostani hengerűrtartalmat, vagy minimálisan csökkentik, benzinesnél pedig 1 turbó+nagyobb hengerűrtartalom, mert teljesítményt kell növelni, súly is növekszik, úgyhogy más lehetőség nincs.
Hibridek meg egyelőre a vicc kategóriában vannak. És nem is tudnak kitörni belőle pár éve.Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
törölt tag
***vicc***
Kollégámnak szuzukija van.2db lengéscsillapító cserére vissza rendelték.
2002-es 145.000km.
Állítolag nem kellett fizetnie mert a szuzuki átválalta.De a márkaszerviz 77.000ft cserélte ki.
Nos 2db lengéscsillapító és a munkadij ami 12percbe fájt.
Én meg panaszkodom,hogy a seat márkaszerviz drága.szuzuki eredeti lengéscsillapítója 16.000ft/db
Mondtam neki kérdezen rá esetleg a szerelőnél a toronycsapágyakkal ilyenkor mi a helyzet.
Válasz a szakképzett zsenitől: Á azok örök életüek mert nincs sulya az autónak és nincs kitéve semmiféle környezeti negativ hatásnak. -
tomcsi23
veterán
válasz dízelracer #14308 üzenetére
Jah.
Amúgy mit majomkodsz?...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
m3tr0
őstag
válasz #00809728 #14306 üzenetére
Én január 8.-án vittem a mi Stiftünket lengéscsillapító cserére.
Összesen 2300 Ft-ot fizettem, mert cseréltettem egy gumiharangot meg 3 égőt.
Szóval, a lengéscsillapítókért nem kellett fizetni, én ráadásul úgy vittem a kocsit, hogy még a gyártótól a levelet sem vártuk meg és szó nélkül adtak időpontot és cserélték.Ha valaki kételkedne,szkennelek minden papírt amit kaptam a kereskedésben ahova vittem.
-
Carlight
újonc
válasz DeadMeat #14174 üzenetére
Nem tudom, hogy megcsináltattad e már a kocsin a horpadásokat. Ha nem, akkor van egy tuti jó szervíz, ahol úgy eltüntetik a horpikat mitha ott sem lett volna. Én vittem már kétszer is hozzájuk a kocsimat, nekem rányitották az ajtót ami behorpasztotta a sárvédőmet. Itt a címük nézz rá www.jegkarjavitas.hu. Természetesem a javítás függ attól, hogy hol van a horpadás. Nekem szerencsém volt, nyom nélkül eltüntették. Sok szerencsét
-
Zewa
senior tag
Én kérek elnézést....
Indexes M3 meg E60 lámpák?! Ennyi pénzt már értelmes dologra is el lehett vna költeni.Vr6: nem ilyen váltógomb kéne neked?
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
tomcsi23
veterán
Zewa: szánalom. + a jó kis adócsalást így publikálni.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
VR6-Fan
veterán
"Megkérdeztem a nejemet mit szeretne a születésnapjára. Azt mondta, legyen piros és 3mp alatt gyorsuljon 0-ról 100-ra. Vettem neki egy piros fürdőszobamérleget. Azóta nem áll velem szóba!"
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
eddie17
addikt
Na kipufogó is megcsinálva, csak szét volt csúszva, nem lyukas. Hálistennek.
Még jövőhét végén végig lesz kenve pasztával, aztán teljesen jó lesz.
Már így is olyan, mint ha füldugóval mennék. Meg most már hallatszik ahogy visszadurrog.
Elektronikus anomáliák még vannak, de az valószínű kontakthiba lesz, mert egyszer pislákol halványan a sárga kontroll lámpa, egyszer nem.
Viszont kérdés: Néha egy városi menet után halványan pislákol az akksi szimbólum alatti piros lámpa is. Kérdésem az, hogy ez az akksi miatt van (amit veszek egy újat, mert erről tudom, hogy már a végét jártja) vagy a generátorban kezd valami meghalni? -
eddie17
addikt
válasz tomcsi23 #14326 üzenetére
Ékszíj tökéletes kb 1000km-el ezelőtt lett cserélve. Ma meg is néztem, feszes mint egy jó fenék. Meg nem is csúszik, nedves időben sem.
Remélem, hogy az akksi, mert azt ahogy írtam mindenképp cserélni fogom, jó kis Banner-ra.
Mert állt az autó 10 napot kb, és annyira elvesztette a töltését, hogy nem tudta megforgatni a főtengelyt. Tehát nem leszívta valami fogyasztó, mert tekert, csak kevés volt a nafta. -
attrax
aktív tag
Na megszereztem azt a törölt hirdetést.Besza..s ahogy az ember árulja a golfját.
[link]Unterschreiben
-
AMD Power
titán
Mi a tapasztalat? Az 1.4MPI mennyivel eszeik többet min az 1.2 HTP?
-
tomcsi23
veterán
válasz Kickass #14337 üzenetére
Hát nekem nincs ennyire rossz tapasztalatom az 1,4MPI-vel (jó, viszonyítás sem az 1,2-vel ). Nagyfaternak van ilyen, 4 személlyel 160-170 lazán ment - csak megállni nem akart.
Fogyi 5,5-6 körülre jött ki, de ez nem városi menetben.
1,4htp-hez is volt szerencsém, az vagy az állandó feszített használat miatt (nem nagyfater tempó) vagy tényleg ennyivel jobb, de az jóval fickósabban viselkedett.
fogyit itt nem néztem....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Kickass
őstag
válasz tomcsi23 #14340 üzenetére
Tulajdonkeppen nem mondtunk egymasnak ellent, 160-170 meglehet en 150ig mertem anno neki nyomni persze ora szerint.....csak mire elered....
Nagyjabol fogyiban is egyet ertunk de AMD Power elsosorban a varosira volt kivancsi, fouton utazosban lehet lemegy 6 ala, nekem Debrecenben 7lityi volt es ez nem pest...
-
tomcsi23
veterán
válasz Kickass #14342 üzenetére
Nem is ellened beszélek, csak megosztottam a tapasztalatomat.
Lehet, ment volna még, de nem akartam kínozni nagyfater gépét, viszont 160 tartósra még 4 személlyel is szépen "felugrott". Csak aztán majdnem becsúsztam egy kereszteződésbe, mert kevés volt a fék.
Htp meg fixen mente pályán a 180-at, annak nem számított mennyi személy ül benne....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz AMD Power #14345 üzenetére
Nem jártam ilyennel huzamosabb ideig, csak olykor-olykor. Nagyfaterével is csak módjával.
Amúgy szerelő nézze át rendesen vétel előtt, aztán úgy is jöhet minden aktuális csere, s akkor rendben lesz, plusz tudod, hogy mi mikor volt cserélve....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest