Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha üres lemezként jelenik meg a lemezkezelőben a pendrive és parancssorban is no media formában 0 bájt a kapacitást mutat a DiskPart, vagyis fel sem ismeri az OS rendesen és nincsen kapacitása, akkor nem meglepő ha nem lehet vele mit kezdeni... Ha tartós ez az állapot, azaz újracsatlakoztatás és másik PC-n + másik OS-en történő kipróbálás után is fennáll, akkor az kb. kuka, vagy garanciális csere ha még garanciális. Ha már nincsen rá garancia, akkor ha esetleg találni hozzá megfelelő firmware toolt, akkor max. azzal lehetne helyreállítani aztán vagy / vagy, lásd egy másik esetnél leírtakat.
-
-
hoffman_
nagyúr
Igen. Nem is nagyon tud vele mit kezdeni. Ha bedugom, azt nem is érzékeli, de Sajátgépben ott van. 0 bájt-ot ír rá, és kattintásra azt írja, hogy nincs formáza, és felkínálja a formázást. Ez jó is lenne, csak ahogy elindítom, kidob azzal, hogy a Windows nem tudta befejezni a formázást.
-
szállitó
senior tag
Igen felismerte. és alaplapi és hosszabitos csati is probáltam befelé olvas 16000 el ki semmi. probáltam ujratelepiten hogy eltávolitottam de az sem ment. mármint nem müködik továbbra sem. ma kaptam egy mailt szintén hasonló problémákkal küzdö forumtárstol, úgyhogy nem vagyok egyedül.
de miért nem ide irt miért privit küldött 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Még mindig hanyagolja a High-NA EUV berendezéseket a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Trollok komolyan
- Milyen monitort vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ez sajnos nem is látja, eddig nagyon úgy néz ki...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de miért nem ide irt miért privit küldött