Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Konkrét procitesztelő igazából nem létezik, általában a rendszer stabilitását lehet tesztelni, pl: superpi-vel. A proci nem is szokot soha hibázni, legfeljebb lefagy, vagy elég, de az uóbbi esetben már nem használható többet. A P4-eknél az elégés sem fog megtörténni, mert va nbennük hővédelem, maguktól lekapcsolnak. Szóval ha bármi baja van a rendszernek, furcsa dolgok történnek, az soha nem a proci miatt van (legfeljebb komplett fagyás lehet), általában memória vagy videokártya problémák szoktak lenni.
-
Javaslom tovább, hogy mindenképpen legyen egy rendszerventid is, ami a házból kifele nyomja a levegőt, mert a Prescott csak úgy okádja a meleget magából.
Nekem most 3 gigás NW procim van. Kicseréltem egy ugyanilyen Prescott-ra (csak a cache lett nagyobb), és a hőmérséklete 10-15 fokkal lett nagyobb. PErsze rögtön cseréltem is vissza, nem kell nekem kazán. -
Egy Prescott procihoz nagyon gyenge a 340W-s táp, főleg, ha tuningolni akarod. Örülj, hogy egyáltalán tuning nélkül megy. És a helyedben nem erőltetném a tuningot addig, amíg nem cserélsz egy minőségi, mondjuk 400W-s tápra. Esetleg a 340-360W is megteszi, de akkor tényleg jó táp kell (pl Chieftec).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest