Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz
Qkackca
üzenetére
Ez egy DTR (Desktop Replacement) notebook, ezért van benne rendes LGA775-ös proci. Külföldi fórumokon már keresgéltem, de nem túl sok sikerrel. Találtam olyan emberkét, aki szintén ezzel próbálkozott, de csak elméletben. Elméletileg holnap érkezik a proci (631), jövő héten pár hővezető lapocska, így kedden vagy szerdán ki fog derülni, hogy működőképes volt-e az elképzelésem. Ha nem, akkor morci leszek.
-
engusz
veterán
Sziasztok!
Nem teljesen ide vágó téma, de hátha tudtok nekem segíteni! Van egy ZD8000 családba tartozó HP notebookom, 915P chipsettel, amiben eddig egy 630-as P4 (3 GHz, 800 MHz FSB, 90nm). Ezt szeretném lecserélni egy 631-esre (3 GHZ, 800 MHz FSB, 65nm). Eddig le volt írva a HP oldalán, hogy az egyik BIOS-szal elérhető lett a 631-es CPU-k támogatása, de most már nem találom.
A két proci között elméletileg csak a csíkszélességben (90 vs. 65nm) és az Intel féle Thermal Sensor-ban van különbség. A 631-esben 2-es reviziójú van. Mit gondoltok? Szerintetek menni fog a vas az új procival?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest