- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ké kérdésem lenne:
1. amiikor állítom az fsb-t, akk a per jel utáni érték mit jelent (pl. 133/34, 140/39...)
2. az 1.8-as P4-es gépem már 2370MHZ-nél jár. efelett kifagy. még nem emeltem feszt, de ha emelek, akk ugye még megy tovább is? és a fesz emelés nem veszélyes, ha 70°c alatt tudom tartani a procit?
-
Ja, és még vmi... ezt az 1.8-as northwood-ot kb. hány fokig nyúzhatom? 50 fülé nem merek egyenlőre menni (bár még csak 42 -nél járok terhelés alatt 10%-os tuningal ~1980MHZ).
-
Olvasgattam a topicot és úgy döntöttem,h megnézem mit tok kihozni gépemből. A kérdésem a következő, ahol a BIOS-ban be tudom állítani a cpu speed-et (alapbeállítás 1800MHZ), ott kell átállítanom manual -ra is, viszon van egy harmadik lehetőség: 2400MHZ. Ez mit keres ott? Ha ezt beállítom , akk elvileg menni fog minden bonyolultabb eljárás nélkül? Feszt nem nagyon szeretnék emelni, mert Codgen táp van benne, ami elvileg nem a legmegbízhatóbb.
A gép lényegesbb adatai:
CPU típusa Intel Pentium 4, 1816 MHz (18 x 101)
Alaplap neve Asus P4S533 (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio)
Alaplapi lapkakészlet SiS 645DX
Rendszermemória 256 MB (PC2100 DDR SDRAM)
BIOS típusa Award Medallion (04/30/02)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)