- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
adios
csendes tag
Sikeresen lefutott Memtest 86, egy árva hibát nem talált.
Könnyelműség talán az volt, hogy hallgattam a ''szakember''-nek hitt ''szervízes''-re a szóbanforgó számítástechnikai szaküzletben, s ezt az alaplapot vettem. Megjegyzem megszámlálhatatlan mennyiségű órát töltöttem különböző gyártók honlapjain, s az MSI szerint ez a lap támogatja ezt a procit. A GigaByte-nak szintén van egy köteg 865-ös alaplapja ami ezt a procit a kompatibilis elemek közés sorolja.
Amennyiben tényleg az alaplap (egyre inkább úgy tűnik ugye), akkor következik a kérdés:
Visszaviszem a boltba az alaplapot, s ha sikerül kiszedni a pénzt belőlük, akkor milyen alaplapot vegyek? Meg kell hogy hajtsa ugyebár a procit, az IDE alapú meghajtókat (1 HDD, 2 DVD), a 8x AGP-s grafikus kártyát, kell legyen rajta 5 PCI slot, USB 2.0, és egy hálózati eszköz.
Uraim, bármire nyitott vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs