Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Aktív témák
-
szil@'rd
tag
A topical a célom az lenne hogy ide összegyűjtsük az overclock által legyilkolt alkatrészeket és történeteiket....ezzel segitve hogy más ne kövesse el ugyanazt a ''hibát''..
Anno jópár hónapja vettem egy abit nf7s2-g t 4 nap alat sikerült overclockal megölni.. tul nagy fsb-t adtam neki és már ott ki fagyott amikor ki irta hogy ''Do not power of while BIOS saving'' hát mivel ez meg fagyott kénytelen voltam power off... a tanulság hogy komolyan gonldolják az abitok ezt a kis feliratot mert többet nem indult el sajnos, hálisten visszavették garanciába és elhitték hogy csak egyszerüen nem akar elindulni nem tudom miért
mivel akkor már nem tudtak ilyen lapot ujjat adni vissza adták az árát

Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sweet.tv - internetes TV
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- 3DMark 11 eredmények
- Ma van a szülinapom
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mivel akkor már nem tudtak ilyen lapot ujjat adni vissza adták az árát