- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #257 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
áááááá
[link]
-
BlacKSouL
addikt
"2010. december 4., szombat - Barbara, Borbála."
poharunk melyik néven van anyakönyvezve? -
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #169 üzenetére
ha elkezd esni a hó, vagy az eső, rögtön minden másodiknak beleakad az ujja a gombba. de a rohadt indexkart nem képesek megtalálni
én ha jó időben szembejön ködlámpázós, feltolom én is, majd rányomom a refit. biztos nem ér semmit ellenük, de jól esik. hátulról szintén ezt szoktam játszani, csak ha túl közel kerülök nem világít bele a tükrébe eléggé.ja, nemtom ki hogy áll, itt 20+5friss centi volt reggel mire beértem, azóta meg esik. most úgy mint a filmekben..nem látni tőle csak 30 méterre.
-
BlacKSouL
addikt
Sajnos kevés az esély a kijutásra a következő 1-2 éven belül, legalábbis úgy cégtől mint legutóbb. Privátban persze lehet, sőt, erősen agyalok is a dolgon, hogy ki kéne repülni Genfbe, és ott a környéket bejárni. A kis francia hegyi falvakban beszerezni ilyen sajtokat, meg szétnézni arrafelé. De ha összejön is, max tavasszal vagy nyáron. Ha lesz időm és pénzem.
-
BlacKSouL
addikt
Naszóval megvan, megvettem, istenkirály. Kár hogy csak vörösborom van hozzá, fehér nincs.
-
BlacKSouL
addikt
Van egy 117 fájlból álló listám. Hogy tudnám a fájlnév-listát valamilyen szerkeszthető formátumba bezavarni?? Gépelés nélkül, és nem képként. Excel, Word, vagy Powerpoint által kezelhető formátumban, esetleg jegyzettömb is jó.
-
BlacKSouL
addikt
Eddig 23-25 centi hó, de ez majdnem mind vízszintesen esett le. Legalább jó erősen fúj a -1 fokos szél. Most váltott át jeges darára, így jó lesz a negyedméteres hó tetején egy kis fagyos ónos jégréteg.
Egyszerűen gyönyörű, csodálatos, fantasztikus idő...hogy mennyire rettenetesen vártam...csak azt tudnám akik ezt ennyire élvezik, azok mi a lóf... , mivel közlekednek és mennyi időt töltenek szabad ég alatt egy nap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest