Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ha nincsen gondotok a Németországból való szállítással, akkor business class Lenovo-ügyben nézzetek el ide is. (Ez pont valamennyit használt, de tip-top állapotú, még bőven gyártói garanciával rendelkező gépeket forgalmazó cég, a Thinkpad-topikban jó tapasztalatok vannak velük.)
bobsys: vótmá'.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bobsys
veterán
Ausztraliaban egy regi low-end fele Inspironom volt, 3 evesen vettem $200 es meg ment masik 2 evet, de tolem kapott rendesen, hurcolasztam egesz nap ugyfeltol, ugyfelhez, mocskos, poros gyarakban, raktarakban is hasznalva volt, nemreg halt meg valami benne. Elment a kep , de nem neztem meg mi a baja, azota lett egy ceges Lenovo W520 meg egy T410 + feleseg olcso ultrabook szerusege
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
pohár
félisten
esetleg nem tudja valaki, hogy a Möet & Chandon Brut Impérial pezsgő az édes, vagy száraz?
a google nem nagyon segít benne sajnos...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
parandroid
félisten
Egy: Én aztán neked nem adok tanácsot, isten ments.
Kettő: Fogalmam sincs, UK-ben milyen lehetőségek vannak, különösebben nem is érdekel. Németeknél a használt gépek érdekes módon drágábbak, mint Mo-n, ha garancia, meg oprendszer is szóba kerül, akkor meg már bőven 300-500 EUR az alap.
Három: Fogalmam nem volt, mire kell, és milyen gép, de Tim-mel nem vagyok hajlandó egyetérteni, hogy átlagos felhasználónak bármi gondot jelentene egy C2D + 2GB RAM kombinációja. Simán átülök egy ilyen noti elé, és nem veszem észre internetezés közben a különbséget, sőt, egészen a közelmúltig asztali gépem is ez a platform volt, csak kicsit több RAM-mal. Pedig nekem is nyitva van alkalmanként tizenpár opera-ablak, bár az igaz, hogy flashblockerrel (illetve a 15-ös verziótól a beépített flash tiltással). Meg mellette azért még van pár program tálcán, de tény, hogy én nem vágok videót, általában fájlkezelő, szövegszerkesztő, esetleg pdf, no meg a wow megy rajta egyszerre.
Négy: Segítőkésznek lenni még akkor sem kifizetődő, ha nem tildyről van szó, mert a vége mindig az, hogy megöröklöd a delikvens problémáját. Én általában hagyom, hadd élvezze még egy kicsit.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tildy
nagyúr
válasz parandroid #42705 üzenetére
Semmi gond, szerencsere kraftxld, bobsys, es tim tudott jotanacssal szolgalni
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pohár
félisten
és tényleg, köszi mindkettőtöknek
a Metro-ban akciós lesz, de a száraz nem nagyon csúszik, mindenképp édes kellene
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Joker88
őstag
Lenne egy kérdésem, a KRESZ-el illetve a közlekedéssel kapcsolatos..
a hétvégén eléggé sokat kellett vezetnem.
sokszor,szinte minden ötödik percben láttam egy-egy autót aminek nem volt felkapcsolva a tompított fény ,vagy a manapság divatcikk a DLR (nappali menetfény) hiányzott, lakott területen kívül,főúton.. régebben ha jól emlékszek,kötelező volt kivilágítani az autót még nappal is lakott területen kívűl.. Változott a szabály,vagy csak sok ember szimplán lusta ?In loving memory of Garrett Lockhart
-
DeFranco
nagyúr
válasz Winner_hun #42713 üzenetére
Dehogynem... úgy azért nagyságrendekkel könnyebb 0-ra leszorítani a kidobott kaja mennyiségét
Mi sem dobunk ki semmit, kivéve ha eleve rossz vagy véletlenül logisztikai okokból mégis megromlik egy része, de azért az abszolút subzero mennyiséget nem merném én sem bevállalni. Ellenben kutyával már igen
-
veterán
válasz DeFranco #42715 üzenetére
Olyan jó, hogy most húzták a fogam, és minden itthon levő kajáról letiltott a doki, hogy semmi esetre se, 2-3 napig...
Legalább a tejberizst/pudingot nem csináltam meg, habár a rakott krumplit se szívesen dobnám ki, remélem hétfő délutánig kihúzza a hűtőbenEverybody lies.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Winner_hun #42718 üzenetére
Persze, így már érthető
-
DeFranco
nagyúr
válasz bobsys #42720 üzenetére
hááát... a krumpli pont nem fagyasztható... olyan lesz ha kiolvad, mint egy beszappanozott szivacs sajnos
----
esett az eső, isteni illat van
----
(#42722) bobsys: nekem más a tapasztalatom, de üsse kő, egyszer kipróbálom egy adaggal mik a szükséges attribútumok? Főtt krumpli, ezen kívül? Mi a helyzet a krumplipürével? És a sült krumplival?
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz Pttypang #42716 üzenetére
No, segítségül hívtam az internetet, mert kíváncsi voltam... A rakott krumpli fagyasztható. Állítólag nincs vele gond.
DeFranco: Ide kukkants be
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
veterán
válasz bobsys #42720 üzenetére
Oh, ha lenne egy tepsinek hely a fagyasztóban..
Tele vanHabár máskor se épp jó, ha épp éhes vagyok, de most tényleg zavaró, hogy fb-on belikeoltam az olcsó receptes oldalt, és mindig olyan kajákat raknak ki képekkel... Ezt már büntetni kéne lassan
pl[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Pttypang #42726 üzenetére
csak neked hogy ne legyél olyan éhes
(amúgy a kifőzdei borzalom keresőkifejezésre adta ki )
[ Szerkesztve ]
-
-
bobsys
veterán
Vannak topicoc itt mindenfele bujra, banatra, problema, megis vadidegen emberek irnak privatot es fogalmam sincsen, hogy miert gondoljak, hogy en majd tudom a valszt/segitek mikozben ott egy topic 10K hozzaszollassal ami raadasul meg mondjuk porog is
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
Egyébként meg: [link]
Csak, hogy mindenki értse. Az is, aki nem szereti a műfajt.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
EQMontoya
veterán
Kéne egy partibusz. Lehetőleg valami süppedős régi amerikai vényóc. Csak írassa át a f...om.
Same rules apply!
-
bandus
veterán
elsősorban a kedves hölgyektől kellene segítség
szenvedünk itt ezzel a recepttel english muffin. 3szor próbálkoztunk ezzel, elsőre teljesen szépek lettek a muffinok, de az utóbbi két sütés esetén nem igazán akart megkelni a tészta. van ötletetek, hogy miket kellene változtatni esetleg? próbálkozzunk rendes élesztővel? van esetleg különleges liszt, tej, amit használjunk hozzá?
köszike
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #42739 üzenetére
azavicces, hogy mindhárom alkalommal teljesen e szerint a recept alapján, rendesen kimérve a mennyiségeket. egyszer jó lett, kétszer nem, és baromi idegesítő
Montoya úr szerint lehet kicsit több cukor kell hozzá?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #42738 üzenetére
Nekem az a kenyérsütésből szerzett tapasztalatom, hogy nagyon nem mindegy, hogy milyen élesztőt használsz egy adott recepthez.
Nekünk egyetlen élesztővel kel meg tökéletesen a kenyér (kistasakos dr. oetker instant) minden mással vagy nem kel meg rendesen, vagy a színén látszik, hogy nincs minden rendben, vagy túlkel és megrepedezik a teteje.
-
tbs
addikt
Höhö-> [link]Illetve nem is vicces...
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
hát azzal már nagyon régóta tisztában voltam, hogy a ygerekeim nem fognak ingyen egyetemre járni (legalábbis igen kis eséllyel), de ha így folytatjuk, akkor az általánosért is fizetnem kell hogy vmi normális helyre kerüljenek
egyébként a fogyasztóvédelemmel besz*patott trafikoson jót röhögtem, káröröm a legszebb ugyebár csak ne írnák oda hogy aggályos meg vérlázító
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Tim82
félisten
Örülök, hogy nem lettem pedagógus, örülök, hogy még nem vagyok szülő és talán van egy kis időm eldönteni, hogy leendő gyermekem ne ebbe az országba szülessen meg.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest