Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- iPhone topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Igazából én az adón háborodtam fel, nem az olimpián. De az az igazság (IMHO!), hogy ténylge dőreség lenne olimpiát építeni a puszta köepébe.
udom, én is itt lakom, meg minden, de amíg az autópályák nem egységes, nem járhatók rendesen, a főutaknak és közutaknak a minősége pedig alig übereli ukrajnát...
Hát ilyen infrastruktúrára nem lehet olimpiát építeni... Ez van ha vidéket nézzük...
A főváros +1 lapát. MINDEN utat ki kellen cserélni, mert olyanok, mit a szegény ember nadrágja: több a folt és a lyuk, mint az anyag.
Az egyetlen ami megfelelne, a mobillefedettség és a tömegközlekedés. Most. De mi lenne kb 250.000-1.000.000 turistával...
Hát nem is tudom... én kb 2020-ra, 2028-ra érzem realitását egy Magyar olimpiának. Megjegyzem mégegyszer: Szerény véleményem szerint...
AE
Aktív témák
- E-book olvasók
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Last Epoch
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- hcl: Könnyű légierő
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest