- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
A baj az, hogy régen legalább ha sokat költöttél, nagyobb eséllyel kaptál jobb/minőségibb cuccot. Na manapság már ez sincs, költhetsz százezreket valamire, simán lehet, hogy a QC megegyezik egy 50 ezres termékével (lásd itt is benyögték, hogy amúgy a 7mm-es dőlés az tök rendben van. Hát nekem nem lenne rendben 20k-ért sem).
Csandi: hogyne tudná, úgy rakod ahogy kényelmes, én próbából anno csináltam belőle laptopot is
Igazából mind ugyanazt tudja, csak lehet nem tudod mm pontosan beállítani, vagy után kell húzni néha, hogy a rögzítés stabil legyen, vagy nem gázkaros ezért nehéz mozgatni, de a mozgatási lehetőségek azért nagyrészt ugyanazok, a "kényelmi" funkciók térnek el.
Nekem alapból úgy van feltéve, hogy oldalra van hajtva a kar, így ki tudtam tolni az asztal síkjához, de bele is tudnám tolni az arcomba, ha ez lenne a vágyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest