Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Vettem egy laptop-ot, de nem is ez amiért írok. Hanem hogy adtak hozzá CD író szoftvert és gondoltam legyünk legálisak, tegyük fel azt. A Roxio fél Easy CD Creator az alany. Felraktam, s elég hamar sikerült rájönnöm, hogy ez elég csicsára sikerült, használhatósága a nulla felé közelít. Ráadásul mindenféle idióta mellékprograma elindul startupkor (s a programbeállításban ezt ki sem lehet lőni!) Mikor CD írás közben sikeresen kifagyasztotta a gépet, akkor úgy gondoltam ideje leszedni :U Nos, ekkor vettem észre, hogy ez CD-író szoftver létére ~650MB-ot foglal!! Amikor megláttam, azt hittem lefordulok a székről :( Btw. ha már témánál vagyunk: milyen verzióju Nero-t érdemes használni (DVD írásra is kell), mivel úgy hallottam, hogy a legújabbakkal problémák vannak :F
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Windows 7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Licencek + laptopok + dokkolók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest