- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
ahoi
kellene egy kis gyógyászati segítség, már ami a bürokratikus részt illeti. hatalmasat estem egy jó órával ezelőtt, magam elő került a lábam, a térdem reccsent egy nagyot - már amennyire az ijedtségtől emlékszem - szóval mostanra cipóra dagadt és bár rá tudok állni meg mozogni vele, fáj. ilyenkor adminisztratív szempontból hova lehet menni? jó lenne a fölösleges köröket lefutni meg beutalót gyűjteni, háziorvos ilyesmi... hova kell mennem? : ((( hát hülye kérdés, de életemben nem jártam így
-
Agostino
addikt
Üdv.
Lenne egy igazán komoly kérdésem az offolókhoz. Akinek van bármi köze a szociológiához, tudja, hogy hol vannak frankó, komoly szociológiai jegyzetek, vagy csak vágja a 45' és 90'-es évek közti értelmiségi helyzetet, főképp Szelényi gondolatait, Ossovski nézeteit a bürokráciáról, azon túl, hogy rendelkezik a termelési eszközökkel, de nem birtokolja őket stbstb... írjon privit, vagy itt, vagy bármi. Tudom, hogy erre 0% esély van, dehát sokan vagyunk regisztrálva, akár be is jöhet... : )))))
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi