- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Március 31 - Április 2 között Punta Gorda-n volt a szokásos évi repülőshow [link], vasárnap a helyi TV-csatorna egyik női riporterét vitték fel egy kétüléses Thunderbird-ben [link]. A hölgy kibírta a 7G-t, az esti hírekben leadtak a pilótafülkében készült felvételből néhány részletet.
Más, 2004-ben voltam a Kennedy Space Center-ben, a Hall of Fame-ben [link] van egy szimulátor, 4G-t produkál. Menet közben az arcomon biztos látszottak a jelei, de a kiszállás után egy kis szédüléssel megúsztam a dolgot.
Btw, a Busch Gardens legújabb hullámvasútja, a SheiKra [link] [link] is képes 4G-re (a Montu csak 3,5G-re
). -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Miért, miért miért? Miért kellett ezt megmutatni nekem?
(Na ekkor még csak a felszálló videót láttam)
Most megint összeszorult a szívem, hogy (anyagi okok miatt) nem repülhetek

---------------------------
Egyébként durva, nem tudom vajh én hogy bírnám a dolgot
Kemény...
Egyébként ha emlékeim nem csalnak, akkor az sem mindegy, hogy negatív, vagy pozitív az a G.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Na ez klassz!

Jó dolog lehet 6-7G-t érezni. Nincs a legjobb keringése a srácnak, többek között ezt kell rendbetenni szerintem a pilótáknak, hogy olyan könnyen ne szaladjon ki a vér a fejükből a seggükbe.
Ha jól tudom, van már úgynevezett G ruha, ami pont ezt a hatász nehezítni és állítólag igen komoly eredményeket lehet vele elérni. Mindenesetre a srác nem ájul el abból ilyen könnyen nem jön vissza, viszont a vér az nagyrészt eltűnik a fejéből! 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

(Na ekkor még csak a felszálló videót láttam)
Kemény...
Ha jól tudom, van már úgynevezett G ruha, ami pont ezt a hatász nehezítni és állítólag igen komoly eredményeket lehet vele elérni. Mindenesetre a srác nem ájul el abból ilyen könnyen nem jön vissza, viszont a vér az nagyrészt eltűnik a fejéből!