Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ehhh. ez a dolguk, minnel jobban lehuzni az embert.
A balesetem masnapjan rohant a no /hazhoz!!!/ hogy irjam ala ezt+azt es akkor a szenvedesert/kenyelmetlensegert majd kapok 500 dollart! Nah mondom lof*szt a seggedbe, felhivtam az ugyvedem, mondta ne irjak ala semmit. Vegul csak $3500 lett a vigaszdij. Gondoltak leszek olyan nyomorult, hogy rogton alairkalok nekik mindent mielott begyujtok nemi infot is, hogy hogy is megy ez. Volt pofajuk kirohanni masnap, hogy nehogy legyen idom ugyveddel beszelni. Persze miutan felvilagositottak, hogy ennel sokkal tobb jar, mar mindjart nem volt ilyen surgos.
Ma mikor felhivtam oket, hogy mivan mar a kocsi araval, valahogy nemhogy hazhoz szaladni nem volt kedvuk, de me beszelgetni se nagyon a manager jelenlete nelkul. Szoval elkocsikaztam 35 merfoldet a lakasomtol a masik varosban levo irodajukig es erre hebegnek-habognak, meg a pofambavagjak, hogy a $350-os Pioneer-em erteke az elmult 1 honapban $325-ot csokkent /merthogy $25 dollart ert szerintuk./
Na mind1, ok tudjak. Ha harc akkor legyen harc...
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Napelem
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest