Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AI Detector
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ehhh. ez a dolguk, minnel jobban lehuzni az embert.
A balesetem masnapjan rohant a no /hazhoz!!!/ hogy irjam ala ezt+azt es akkor a szenvedesert/kenyelmetlensegert majd kapok 500 dollart! Nah mondom lof*szt a seggedbe, felhivtam az ugyvedem, mondta ne irjak ala semmit. Vegul csak $3500 lett a vigaszdij. Gondoltak leszek olyan nyomorult, hogy rogton alairkalok nekik mindent mielott begyujtok nemi infot is, hogy hogy is megy ez. Volt pofajuk kirohanni masnap, hogy nehogy legyen idom ugyveddel beszelni. Persze miutan felvilagositottak, hogy ennel sokkal tobb jar, mar mindjart nem volt ilyen surgos.
Ma mikor felhivtam oket, hogy mivan mar a kocsi araval, valahogy nemhogy hazhoz szaladni nem volt kedvuk, de me beszelgetni se nagyon a manager jelenlete nelkul. Szoval elkocsikaztam 35 merfoldet a lakasomtol a masik varosban levo irodajukig es erre hebegnek-habognak, meg a pofambavagjak, hogy a $350-os Pioneer-em erteke az elmult 1 honapban $325-ot csokkent /merthogy $25 dollart ert szerintuk./
Na mind1, ok tudjak. Ha harc akkor legyen harc...
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Mac mini M4 PRO Makulátlan állapotban mint az új 2 év garanciával AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs