- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ehhh. ez a dolguk, minnel jobban lehuzni az embert.
A balesetem masnapjan rohant a no /hazhoz!!!/ hogy irjam ala ezt+azt es akkor a szenvedesert/kenyelmetlensegert majd kapok 500 dollart! Nah mondom lof*szt a seggedbe, felhivtam az ugyvedem, mondta ne irjak ala semmit. Vegul csak $3500 lett a vigaszdij. Gondoltak leszek olyan nyomorult, hogy rogton alairkalok nekik mindent mielott begyujtok nemi infot is, hogy hogy is megy ez. Volt pofajuk kirohanni masnap, hogy nehogy legyen idom ugyveddel beszelni. Persze miutan felvilagositottak, hogy ennel sokkal tobb jar, mar mindjart nem volt ilyen surgos.
Ma mikor felhivtam oket, hogy mivan mar a kocsi araval, valahogy nemhogy hazhoz szaladni nem volt kedvuk, de me beszelgetni se nagyon a manager jelenlete nelkul. Szoval elkocsikaztam 35 merfoldet a lakasomtol a masik varosban levo irodajukig es erre hebegnek-habognak, meg a pofambavagjak, hogy a $350-os Pioneer-em erteke az elmult 1 honapban $325-ot csokkent /merthogy $25 dollart ert szerintuk./
Na mind1, ok tudjak. Ha harc akkor legyen harc...
Aktív témák
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest