Hirdetés
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- iPhone topik
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
marcee
addikt
Ilyen nincs! Két hete nem aludtam egy jót, de konkrétan az elmúlt héten 3 éjszakán szemhunyást se. Majd meggebedtem, hogy olvasgathassak egy kis ph!-t. (otthonról, modemmel azért le-le húztam egy-egy cikket a nagy melózás közben). Kegyetlen nagy bárd lebegett a nyakam fölött, és most egy hét kínszenvedés után elfogadták a feladatom (minden határidőn túl), kivagyok mint a bárcáskurva, itt ülök a 10Mbit elött és nincs kedvem se ph!-zni, se tőteni!? A franc se érti.

-
marcee
addikt
Ugye nincs autód?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én egyébként nem sokat örjöngenék, ha a budapesti tömegközlekedés rendesen működne. Mostanában már hétvégén sem lehet közlekedni a városban. Mellesleg tömegiszonyom van, én úgy szervezem az életem, hogy a lehető legkisebb eséllyel záródjak össze sok emberrel, na ez bkv-n egy kicsit bajos, de ez persze magánprobléma.
Én igazából az ellen a felfogás ellen ágálok, hogy azzal tartsuk távol az autóst a várostól, hogy ellehetetlenítjük a közlekedést. Ezt a módszert semmijen észérv nem támasztja alá (dugóban álló autó környezetszennyezése stb), de az még a kisebbik baj, merthogy nem is működik. Alternatíva meg egyelőre nincs és nem is arra mutat a dolgok alakulása, hogy a közeljövőben lesz.
Mindegy, ne menjünk nagyon bele. -
marcee
addikt
''...tudományosan alátámogatva, mert ha ugye leszűkítik az utat, kevesebb autós fog arra járni....''
Ez sajnos teljesen komoly. Építőmérnök hallgató vagyok, nekünk ezt tanítani probálják! Azthittem felállok előadáson és elkezdek veszekedni a tanárral.
Tegnapi hírben a P+R (park and ride) rendszer szükségességéről volt szó, ami jelenleg nics kiépítve Budapesten és persze marha sok pénz és idő. Ez eddig oké is, de az volt az utolsó mondat, hogy ''addigis marad a parkolási díjak emelése, hogy távoltartsák az autósokat a belvárostól!'' Hogy abba a deszkánb*sz*tt jó tetves nénikéjébe menne el az össze... ááá, na mindegy. -
marcee
addikt
-
marcee
addikt
Megvágtam a fülem számítógép házzal!

Ez kész csak én lehetek ilyen béna. Leszedtem az oldallapot, az asztal lábának támasztottam a gép mellett és pár perc múlva lehajoltam, hogy benézzek a gépbe, erre beleállt a fülkagylómba az oldallap alja.
Alig tudtam elállítani a vérzést. Veszélyes hobby ez. -
marcee
addikt
Láttam tegnap a hardwired-en, hogy szerinted nem a hl1 mindenidők legjobb efpése, de nem fejtetted ki, hogy te mire szavaznál.
(bocsánat, hogy itt kérdezem, de nem találtam alkalmasabb ''fórumot'')
Szerk: PeliScan: ez mégis mire volt jó bazger? Én a gép elött szoktam enni is!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nintendo Switch 2
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Alig tudtam elállítani a vérzést. Veszélyes hobby ez.