- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Hali!
Már akartam szólni a multkor is, de láttam, hogy nagy gondban voltál, akkor mondom inkább hagylak (mozzilla alól mért nem tudtál belépni problémára gondolok :) ). Nem tudtam néha, hogy mi hiányzik. Jó rég ''szivatad'' már a fejem :DDD
Velem mi van? Hát sajna lassan véget ér a nyári szünetem. Jövő héten már iskolába kell járnom.
Miután úgy eltüntél (cirka 58 nappal ezelőtt) :D befejeztem a melót, goto dunántúlra nyaralni. Nyaralás király volt, csak bennem volt a 16-ai kivégzésem tudata.
Augusztus 17-én megkaptam a fémemet a mellkasomba, eléggé szar volt, de mostmár úgyahogy kezdek helyre jönni. Igaz még csak háton feküdhetek egy hónapig, meg 1-2 dolgo még eléggé ''érdekes'' (pölö felkelni csak kapaszkodóval megy még), de amúgy okés.
Aztán hazatértem után 3 hétig köhögtem nagyon, ami ilyen halálközeli élményeket szerzett nekem, és ezidő alatt az erős ájdalomcsillapítók köbö annyit értek, mint egy darab szőlőcukor, vagy egy marék rizs.
Egész szeptemberbe itthon ültem, végigunatkoztam a belemet is. De jövő héten már végre megyek suliba.
Közérzetem jelenleg jónak mondható (tudom, majd elmúlik :D ), sebeim gyógyulnak. Mostanra sikerült visszahízni 57 kilóról a műtét előtti 62 kilós súlyomat is.Bár ez még mindig kevés a magasságomhoz :)
Veled? milyen volt az olimpia? :D Mivel a kórházba behozták a TV-m, láttam Kazincbarcika feliratú zászlókat vizilabda-mecseken, szal olyan rossz nem lehetett :D
Üdv: balu
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- World of Warships
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- Dell Vostro 3400 / Intel core i5-11generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / WINDOWS11
- iPhone 16 PRO 128GB fehér titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest