Hirdetés
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
rog
addikt
röviden?
a repülés szerintem a természet rendje ellen való perverz dolog.
hosszan?
életem első (és már tudom, hogy utolsó :) ) repülőútja volt. komolyan azt hittem hogy repülni valami elegáns dolog vagy mi. de addig a pontig eljutni hogy leülsz a helyedre 1,5óra+ 4 sorbanállás. közben terelgetnek jobbra balra, az animátorok hogy ne unatkozz :)
aztán frankón nem kaptunk helyet a checkin-nél egymás mellett, csak egymás mögött. cserélni nem lehet, mindenki párban jött. szal 3 órát kellett végigszenvednem 1 darab horizon c. újságot olvasgatva. visszafelé már mi is lökdösődtünk, hogy legyen jó helyünk (=egymás mellett üljünk) de cserébe vihar volt végig. ja és felszállás elött kaptunk egy sms-t otthonról, hogy ''jó akkor kimegyek elétek a reptérre, remélem addig nem jön a tornádó'' köszi. adrenalinszint belőve alapszintre :)) aztán a pilóta egyfolytában ilyenekkel zaklatott: hogy kérem kössék be az övet, mert viharzónába érekezünk 1 percen belül'', ''meg maradjanak ülve'', ''meg van önök között egy pap?'' ja ez nem volt, de vártam nagyon :)
szóval én aaszem kirepülőztem magam egy időre :))
Aktív témák
- Arena Breakout: Infinite
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- SoundBlaster X-Fi
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Yettel topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest