- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz
szasza_1
üzenetére
Nem, esetleg házirendbe. Inkább azt tartsd szem előtt hogy ha bepöccennek a szomszédok neked is lehet szar.
nálunk 1 hete minden nap (szombat vasárnap is) 2 fúró 1 kalapács dolgozik vmelyik szomszédnál, van hogy reggel fél 8kor fognak hozzá, anyám mikor éjszakás volt és pont fél 8ra ért haza nagyon örült neki -
[amne]
senior tag
válasz
DoubleD
üzenetére
Szerintem fake, jobb oldalon van a kormány legalábbis a belső tükör állásából erre lehet következtetni, viszont azt is írja, műszaki van rá. Szerintem nem adnak forgalmit jobb oldalasra itthon de lehet tévedek. Illetve akkor mért amcsi rendszám van rajta és mért olyan fénykép van ami ott készül...érdekes
-
[amne]
senior tag
Gondoltam kipróbálom ezt az OFF cuccot.
-
-
[amne]
senior tag
Felraktam ma a Firefox-ot, nem is ma hanem még tegnap de ma kezdtem el foglalkozni vele. Nézem és azon csodálkozom hogy ezen kívül miért vannak már böngészők. Olyan apró kis figyelmességek vannak benne amikre az ember nem is gondolna, pedig tök evidens hogy kell. Jól testre szabható, minden a helyén van, nincsen túlbonyolítva. Egyik legjobb software amivel találkoztam az utóbbi időkben. Ezt gondoltam megosztom így este, lefekvés előtt mert megérdemli.
<Aki kedvet kapot: [L]http://www.mozilla.org/download.html[/L] > -
-
[amne]
senior tag
Nem hiszem hogy életkor számítani ebben a témába. Pár hónapja én is alig tudok hozzászólni topickhoz mert nincs értelmes topic. Mivel vegyük el a foghagyma szagát és hasonló topicokat nyitnak őstagok is akár. Aztán ha le hurrogok havonta egyett mert már betelik a pohár akkor az én k*rva anyámat. Ez van.
Panaszkodás OFF
Aktív témák
Hirdetés
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- aquark: Zsebszámológépek
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest