Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz
szasza_1
üzenetére
Nem, esetleg házirendbe. Inkább azt tartsd szem előtt hogy ha bepöccennek a szomszédok neked is lehet szar.
nálunk 1 hete minden nap (szombat vasárnap is) 2 fúró 1 kalapács dolgozik vmelyik szomszédnál, van hogy reggel fél 8kor fognak hozzá, anyám mikor éjszakás volt és pont fél 8ra ért haza nagyon örült neki -
[amne]
senior tag
válasz
DoubleD
üzenetére
Szerintem fake, jobb oldalon van a kormány legalábbis a belső tükör állásából erre lehet következtetni, viszont azt is írja, műszaki van rá. Szerintem nem adnak forgalmit jobb oldalasra itthon de lehet tévedek. Illetve akkor mért amcsi rendszám van rajta és mért olyan fénykép van ami ott készül...érdekes
-
[amne]
senior tag
Gondoltam kipróbálom ezt az OFF cuccot.
-
-
[amne]
senior tag
Felraktam ma a Firefox-ot, nem is ma hanem még tegnap de ma kezdtem el foglalkozni vele. Nézem és azon csodálkozom hogy ezen kívül miért vannak már böngészők. Olyan apró kis figyelmességek vannak benne amikre az ember nem is gondolna, pedig tök evidens hogy kell. Jól testre szabható, minden a helyén van, nincsen túlbonyolítva. Egyik legjobb software amivel találkoztam az utóbbi időkben. Ezt gondoltam megosztom így este, lefekvés előtt mert megérdemli.
<Aki kedvet kapot: [L]http://www.mozilla.org/download.html[/L] > -
-
[amne]
senior tag
Nem hiszem hogy életkor számítani ebben a témába. Pár hónapja én is alig tudok hozzászólni topickhoz mert nincs értelmes topic. Mivel vegyük el a foghagyma szagát és hasonló topicokat nyitnak őstagok is akár. Aztán ha le hurrogok havonta egyett mert már betelik a pohár akkor az én k*rva anyámat. Ez van.
Panaszkodás OFF
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hálózati / IP kamera
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs