Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Tudja valaki 67mm-es lap átmenetes szűrő készletet hol lehet egyben (szűrőtartó+3 szűrő) beszerezni?
-
-
Ijk
nagyúr
[link]
Kíváncsi vagyok képileg milyen a 18-70-hez képest, ill. 85-ön a fényerő 5.6 vajon 70mm-en 4.5? A stabi miatt lehet megérné a csere, nameg lefelé az a 4mm sem jönne rosszul. -
Ijk
nagyúr
Már egy jó ideje használom a mindenki által dícsért és szeretett nikon 50 1.8-at, de igazság szerint nem látok szignifikáns különbséget a 18-70-es 50mm-hez képest. Méghozzá annyira nem, hogy 100% croppon is minimális a különbség, F 4,5-ön természetesen. Namármost persze egy nagyfényerejű obiról van szó, de azért valjuk be kb f3,5 alatt igen gyengécske. Persze én már csináltam vele kiváló portrét f2.8-on, persze azért ne nagyítóval nézegessük. Szóval nekem úgy tűnik 50mm-es fixben így az 50 1.4 a nyerő, még az árkülönbség ellenére is, mivel nagy rekeszen sokkal használhatóbb az 1.8-nál, ha kevés fényben kell fényképezni, egyébként meg ott a 18-70-es aminek nagyon jó az élessége 50mm-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)