Új hozzászólás Aktív témák
-
AzŐsgén2
tag
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék.
Vennék egy MSI GTX 1080 TI GAMING X TRIO kártyát ismerőstől, de mikor egyezkedtünk, írta, hogy van gond a kártyával. Konkrétan ezt írta: "there is a coil whine problem which happens randomly". Nem túl jó az angolom még (UK-ban élek, tanulom ), nem igazán tudom, hogy pontosan mit jelent ez a kifejezés. Gugli nekem azt fordította, hogy "tekercselési probléma", a srác meg azt is írta, hogy megfájdul tőle a feje. Lehet hogy ciripel valamelyik kondi? Régebben gigabyte kártyával volt ilyen gondom, ki is cserélték gariba, viszont erre a kártyára már nincs gari.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mi lehet ez a hiba, illetve lehet-e valahogy orvosolni?Nem játszom már hardcore FPS-el. Öreg iszapszemű rája vagyok, rosszabbak a reflexeim, mint a monitorom input lagja.
-
Puma K
nagyúr
válasz AzŐsgén2 #12454 üzenetére
Le kell korlátozni az FPS-t a monitorod képfrissítési értéke -3-ra. Azaz: 60Hz esetén 57 FPS korlát, 120Hz esetén 113 FPS korlát... stb-stb.
A legtöbb újabb játékban erre már van lehetőség.
De alapból megoldható az MSI Afterburner nevű programmal minden program esetén."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
-
AzŐsgén2
tag
-
Balazs9011
csendes tag
Üdv!
Ma raktam össze egy új konfigot, teljesen új alkatrészekből, kivéve a videókártya valamint az SSD ezeket egy régi konfigból szereltem át.
Alaplap: Asus x570 gaming f
Processzor: Amd Ryzen 3700x
Ram: Corsair Vengaence 3200 Mhz
Táp: Fractal Design ion+ 860 platinum
Videókártya: Aorus Gtx 1080 TiNa a problémám a következő. Gép indításkor 1 hosszú és 2 rövid sípolás hallható, valamint a monitoron sincsen jel. A videókártyán egyik led sem világít de a ventillátorok pörögnek. Átraktam a régi gépbe a kártyát abban viszont tökéletesen működik. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm. -
A.C.E.
aktív tag
válasz Balazs9011 #12460 üzenetére
Próbáld a másik pci hídba rakni talán az a hibás...
F.P.S. FOREVER!
-
Balazs9011
csendes tag
Bocsánat a dupláért de sikerült megoldani.
-
marcarc
senior tag
válasz Balazs9011 #12462 üzenetére
Cseréld ki a táp kábelt, ha nincs led nincs áram.
-
F e Z o
veterán
válasz Balazs9011 #12463 üzenetére
Leírhattad volna a megoldást, hátha segít máskor valakinek.
H2O über alles!
-
gainwardgs
veterán
Elég durván bírja még az öreg harcos [link]
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz gainwardgs #12467 üzenetére
Régen is így volt, hogy a csúcs xx80Ti karik pariban voltak a következő generációk 70-esivel.
Egyébként boost órajelekről kár, hogy nincs semmi adat. Illetve tesztbe bevehették volna még a 2080-at is.H2O über alles!
-
mihione
őstag
válasz gainwardgs #12470 üzenetére
Annal biztos feljebb boostol,tippre 1950 korul lehet mint a legtobb 1080ti
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
-
Danex
addikt
Üdv, olyan kérdésem lenne, hogy adott egy Gigabyte 1080ti Gaming OC kártyám aminek az egyik ventije kerreg picit mikor elindul nulláról, (menet közben már nincs jelentős többlet zaja), hogy ha ezt visszakuldeném garanciaztatni, akkor van-e tapasztalat hogy kb mennyi ideigenne távol, illetve hogy lehet-e az ember olyan mazlis hogy nincs nekik már készleten potalkatresz és így cserés lenne?
Előre is köszönöm
-
Puma K
nagyúr
Elvileg ha egy picit a műanyagot meghajlítod amibe bele érnek a ventilátor lapátjai, akkor elmúlik a jelenség.
Szerintem most már ezzel nem fognak foglalkozni.
Ha akkor tetted volna szóvá amikor friss vásárlás volt, akkor a 14 nap miatt és amúgy is cserélték volna. De ez már a múlt meg a volna...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Krisz0418
őstag
Sziasztok! Sapphire pulse rx 5700-rol érdemes váltani egy strix 1080ti-re? Valakinek van tapasztalata vele? Mennyire melegszik es fogyaszt sokat?
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Krisz0418
őstag
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Korábban írtam már, hogy kitolt power limit-l hibázik a VGA-m, most eljutottam oda, hogy alap beállításokkal sem futnak le a tesztek. Az EVGA korábban jelezte, ha eljutok ide akkor folytatjuk a beszélgetést, viszont nem tudom mitévő legyek... csere darab már biztos nincs szerintem, viszont 2080-t nem akarok elfogadni a 8 GB ram miatt, illetve az sem megoldás, ha a pénzt kapom vissza.
A kérdésem az, hogy vannak már hírek az új szériáról? Az NV találgatós megint szét van offolva, nincs idegrendszerem kutatni a lényegi információk után.
www.smart-bus.hu
-
-
-Solt-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?