- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
Project Carsban van beépített benchmark?
-
törölt tag
válasz Sebestyen01 #9504 üzenetére
22.5 fok
-
hdekakas
senior tag
Abban tudtok segíteni, hogy miért lehet az, hogy 4K-ban tudok 60Hz-ben játszani, meg fullHD-ben is, de 2560x1440 felbontással csak 30Hz a max?
Csak 24, 25 és 30 Hz közül tudok választani.
Valahogy beüzemelhető 2K 60 Hz-en, vagy miért nem működik?
VGA: MSI 980 Ti Gaming
Display: Samsung UE48JU7500 -
daveoff
veterán
Úgy néz ki elvitték a kártyám, úgyhogy kis ideig 980Ti nélkül leszek jelen, de remélem csak pár napig, és jön egy Giga WaterForce.
h1mpi! Csak megfertőzött engem is a Giga ezzel az extreme gaming szériával, remélem hozza, amit várok tőle.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz Sebestyen01 #9511 üzenetére
Tegnap még 6db volt iponon, most egy sincs... Egyébként tegnap megint visszament az ára 253-ra, én is annyiért rendeltem meg.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
GeneraL_XTX
veterán
Üdv urak!
Holnaptól egy-két hét erejéig lesz alkalmam használni egy MSI 980Ti Gaming nevű szörnyeteget, mert haver procit és lapot cserél, de egy ideig várnia kell a cuccokra, és addig elkunyiztam tőle
Úgyhogy a 970 Gaming offra megy egy rövid időre, nagyon kíváncsi leszek Úgyse lesz soha ilyen kártyám, most legalább kiélhetem magam
Úgyhogy majd fogok itt lebzselni a közeljövőben, meglátjuk tuningban mit tud
-
deadwing
addikt
Vásárlási láz volt, mivel rég nem vettem már semmit a gépembe, egyszer csak bedurrant az agyam, és már azt vettem észre, hogy ballagok az üzletbe. MSI AB-nál van valami lehetőség, hogy a mindenkori órajelet írja ki, ne a pluszt? Meg úgy általánosságban kérdezem, mire érdemes nvidiánál figyelni, illetve milyen progival érdemes csinálni a tuningot? Új még ez a terep és teljesen ismeretlen...
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
törölt tag
válasz westlake #9521 üzenetére
Van egy ln2 kapcsoló a végèn. A +6pines csati alatt. Ha átkapcsolom majd kiderül mi a helyzet.
Egyèbkènt igazad van de ez egyik gyártónál sincs így. (Lightning, Classified) mind mókolni kellett a biost.
Szóval a +6 pin alatt ott világít kéken. Ln2 àllásban piros lesz de úgy mèg nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz #35434496 #9524 üzenetére
OC GURU II
"Brand-new intuitive user interface helps you easily modify important settings and directly update driver and BIOS. Clock speeds, voltage, fan performance, and OSD setting can be monitored and tuned in real-time according to your own preference."A fenti mondjuk jelenthet plusz 10mV-ot is, meg 500mv-ot is.
Nevetséges lenne, ha LN2-nek hívott BIOS-szal nem lehetne LN2 "szintű" feszültségeket adni a GPU-nak.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
deadwing
addikt
Egyelőre így néz ki:
Asic q: 64.9 -ez jó kevés, de gondolom a víz miatt nem lesz vele baj.
Default fesz 1.199
Órajelek +100MHz gpu után: 1391/1753
Lefutott a Heaven, vramot nem húztam, gpu 43 fokon tanyázik load alatt.
+200MHz-nél jött a fehér halál...
Feszben nem nagyon akarok feljebb menni, szal lehet nem lesz meg az 1500 gpu sem...
1.3V fesz 24/7-re mennyire lenne egészséges?60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
westlake
félisten
válasz #35434496 #9527 üzenetére
Az gyakorlatilag semmi. Még levegőhöz is "kevés".
#9530: Nem. A legtöbb típusnál ez változó. A sima modelleken általában egyáltalán nem lehet feszültsége emeleni. Vagy módosítani kell a BIOS-t, vagy babrálni kell az AB-vel, hogy engedje az emelést.
Kis utánajárással a legtöbb típusnál megolható szoftveresen, hogy maximum ~1280mV-ot kapjon a GPU.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
jones965
Modder
válasz #35434496 #9527 üzenetére
Az hogy a szoftver kijelzi egy dolog. A kérdés az, hogy a gpu megkapja-e a plusz feszt. Véleményem szerint alap helyzetben ez a kártya sem ad több feszt neki, mint más gyártó-é. LN2 alatt lesz érdekes. Én holnap mélyedek ismét bele a Mátrix lelki világába. Egy-két dolgot még eltávolítok a nyákról, hogy ne akadályozza a max power-t. Ezek közé tartozik a cold throttling-ért felelős smd.
-
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Lapajbacsi #9301 üzenetére
A hiba okára egyelőre nem jöttem rá, viszont megoldottam úgy, hogy a fájlokat/mappákat bemásoltam szépen manuálisan (másik futó rendszeren nyilván) és megy az új driver zokszó nélkül. Amíg az Nvidia nem oldja meg ezt a hülye bugot, hogy offline rendszerre nem lehet telepíteni, addig ez lesz a megoldás és le vannak tojva...
Ezt a tapasztalatot azoknak írtam, akiket esetleg érdekel a megoldás a problémára (ha senkit akkor sorry)...
off
... és nem csak a beszélgetőpartnerek sértegetése fikázása.... belőlük köszönöm nem kérek... (elszomorító hogy ide züllött a PH hogy a társalgás ilyen alja nívón megy személyeskedéssel hülyézéssel... elég nagy szégyen...) -
DJZoliboy
aktív tag
Sziasztok!
Mivel érdemes összekötni a vgat a monitorral HDMI vagy Display Port vagy mind1?
Köszönöm!
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz akoska07 #9412 üzenetére
https://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GTX_980_Ti_G1_Gaming/7.html
Akkor jó szórakozást a 30 fps-hez 4k-n...! Meg a többi okostojásnak is...
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
válasz Lapajbacsi #9544 üzenetére
Hamar rád fognak cáfolni többen... én nem nyilatkoznek olyan dologról amit nem próbáltam, elég flegma hogy kotortal egy tesztet és úgy nyilatkik itt mint aki tudja mert tapasztalta a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
Van ötlet miért ilyen kevés a physics score nálam?
Először feltűnt, hogy pontra ugyanannyi mint a 290X-el volt:
[link]
Na mondom akkor itt valami nem kerek, ez valszleg cpu lesz. Az nvidia vezérlőpultban átállítottam automatáról 980Ti-re, akkor sem lett jobb a helyzet.
[link]Kell valamit simogatni még valahol, hogy jó legyen?
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
rambustibi
őstag
válasz Lapajbacsi #9544 üzenetére
Hogy is van ez? 4K-n "ULTRA" beállítással: [link]
[link]
Nincs agyra húzva se a proci, se a VGA, mint látható...
Egy 4K felbontást használó "okostojás" vagyokKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
deadwing
addikt
válasz SoulReaver #9549 üzenetére
Köszi!
De miért nem a kártyát? Ez nem egy nvidia feature?60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Playstation 5 Pro
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...