- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagylajos_1
tag
-
Nagylajos_1
tag
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Nagylajos_1 #7402 üzenetére
Köszi!
Ez az oldal jó lesz, de nyisd le a show result details-t és ott mutatja a kböző részek eredményeit FPS-ben. Ezen kívül a GPU-Z ablakban a pillanatnyi értékek vannak, olyan kéne, amin a MHz, fok, stb. értékek max-ra vannak kattintva, kétszer rákatt a számértékre, és kiirja zölden, ha ez megvan, kis méretre teszed, lefut a teszt, visszanyitod és látod, hogy mekkora hőfokokat és órajeleket ért el.
© asszongya'hogy
-
Nagylajos_1
tag
-
Nagylajos_1
tag
-
Nagylajos_1
tag
-
ffodi
veterán
válasz Nagylajos_1 #7407 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb, ha a (valid)linket raknád be?
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Modst3R
senior tag
válasz Nagylajos_1 #7390 üzenetére
Bátor vagy, kivik vagyunk!
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
Modst3R
senior tag
-
tom_tol
addikt
Sziasztok!
980Ti, de melyiket ?
Hajlamos vagyok vizet tenni rá, ezért a csavarokon matrica nélküliek előnyben.
Giga karikkal nekem soha nem volt szerencsém, eddig.
Köszönöm -
Modst3R
senior tag
Több verziód van a pintos típus elött azt kell meggondolni h szeretnéd a vízet. Hibryddel, blockal, vagy ref amire te raksz fc blokkot???
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
-
daveoff
veterán
Csak érdekességképpen, úgyis eléggé kihalt mostanában a topik. 24/7 beállításokon...
980Ti - 1500/8100MHz
4790K - 4700MHz
Firestrike
Firestrike Extreme
Firestrike Ultra[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz gainwardgs #7424 üzenetére
6700K-hoz képest? gondolom....
legalább a graphics score rendben van...
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz bombibmw #7426 üzenetére
Nem tudom, nekem szerintem nem volt jobb 1500-on, majdnem megvan a 22k graphics score. de lehet, majd megnézem, most a legfrissebb beta driver van fent. procinak 1,27V van beállítva, igazából komolyabban nem teszteltem ki, ez ilyen biztonsági fesz, ezzel tuti stabil.
-
ingalls
senior tag
Ezek a kompakt vizes kártyák hogy mennek? Fut benne a mókus, s közben darál a pumpa? Vagy egyszerre csak az egyik?
-
Areturus
tag
Tisztelet az uraknak!
Jobb későn mint soha, tartja a mondás. Újdonsült büszke tulajdonosa lettem egy EVGA GTX 980 Ti SC+ ACX 2.0+ kártyának. 290 Tri-X volt előtte. Még csak az ARK Survival Evolved játékban próbáltam ki, de durván 2x teljesítményről tudok beszámolni. FullHD-n természetesen. Tuningban pedig 1448-ig jutottam, efölött már hibázik és CTD-t kapok. Az ASIC quality 69.9% (a 290-nek 78.7% volt).
-
Crytek
nagyúr
Beszerelésre még nem kerül,mert nem kaptam hozzá AC kupon-t most feljelentek mindenkit.
Next PC Upgrade: 2022
-
Assdak
őstag
No, úgy néz ki én viszont megválok a Lightningtól. Megnézzük mennyire bírom majd a G1 hangját.
-
Assdak
őstag
válasz brumi1024 #7441 üzenetére
Győzött a józan ész. Kétcsúszkás tuningon kívül komolyabbal én nem foglalkozom, az elsődleges ami miatt megvettem a csendessége és a minősége volt. Viszont most lenne rá vevő, aki elvinné 260k-ba úgy, hogy ezzel konkrétan keresek rajta. A felárat képező feature-k többségét ki sem használom, így túl nagy luxusnak érzem megtartani. E mellett 500$-körül hozzá tudok jutni most G1-hez, tehát több mint 100k-t tudok így sporolni.
A kérdés csak, hogy bírni fogom e giga hangját, mert ha nem, akkor nem tudom mi lesz helyette =) -
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Egyelőre csak érdeklődnék, de melyik custom hűtős kártyát ajánlanátok és miért?
Konfigom az adatlapon, proci 4.6-on megy, köszi előre is! -
Crytek
nagyúr
Valaki tudja ,hogy működik a VGA-hoz járó kupon kód igénylése?
Telefonon direkt megkérdeztem Aqua-tól hogy mint. " A számlán rajta lesz" Nincs semmi.
EVGA oldalán ott van hogy regelni kell a kártyát ez meg is történt ,de elakadtam. Elvileg regelve van a VGA de hogyan tovább?Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Elnézésed kérem ,de a majdani tesztem is ezzel nyit ,hogy aki ilyen szintetikus izékre kiváncsi azoknak a jobb felső sarokban a bezárás gombot javaslom.Én játszani vettem.
Szóval csak játékokat fogok tesztelni és ha van azokban a benchmark akkor külön azt is tesztelem majd ( bár sokszor ezek semmit nem terhelnek úgy mint gameplay közne)[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App