- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
Hali.
Ti melyiket vennétek?
1. ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING, GeForce GTX 980 Ti
2. ASUS ROG MATRIX-GTX980TI-P-6GD5-GAMING Platinum, GeForce GTX 980 Ti -
nagyúr
-
Modst3R
senior tag
válasz FollowTheORI #7907 üzenetére
Szándékosan írtam bétát!
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
rambustibi
őstag
Én pedig csak Asust vettem/veszek
Valaki linkelt egy tesztet minap, azon a teszten láthatólag jól teljesített az Asus vgaKlaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
brumi1024
veterán
Lehet húzni, a legutóbbi 3DMark eredményem itt a topikban vele lett. 1450/2000-en használom (24/7-re nem is mennék feljebb), pont mint a 74%-os Palit, de 1.21-nél több feszt nem lehet neki adni. És kimérve az 1.21 is kevesebb. Nem létfontosságú, hogy jöjjön, csak azért mókás, hogy kiad az MSI egy kártyát, amire nagy betűkkel ráírja, hogy OC-ra van, de feszt adni nem tudsz neki.
(#7917) rambustibi: Referencia(hűtős) modelleknél pont mindegy, hogy ki matricázza, mind ugyanazokból az elemekből épül fel.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz brumi1024 #7918 üzenetére
"(#7917) rambustibi: Referencia(hűtős) modelleknél pont mindegy, hogy ki matricázza, mind ugyanazokból az elemekből épül fel."
A ref mint termék nem is lenne gond, ugyanis a refek között is akad kivételes példány tuning tekintetében (gpu). A gond az NV-vel van, mert a refeket gagyi PCB-vel gyártja. A döbbenetet übereli, hogy a Titan X is ref PCB-re épül. -
brumi1024
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Az nvidia mostanában összecsapja a drivert, mert nem volt ilyen szar mostanában, hol a TV nem tudom kiterjesztésre átállítani, hol az egyéni színbeállítás nem funkciónál rendesen és vissza rakja magának fakóba.
Raktam vissza 358.50-ig, mert az utóbbi két WHQL driver egy kalap fos.ÁdiBá
-
bombibmw
veterán
Szasztok!
Miután elindítottam új gazdájához Zotac uraságot, elindultam én is az új szerzeményért.
Hiába volt csak az a fejemben, hogy lejjebb váltok, mégsem tudtam megállni, hogy ne próbáljam ki és vessem össze a két kártyát.
Szóval ő lenne az.Már amikor átvettem a kártyát, éreztem, hogy ez nem az a minőség, de ettől még lehet jó is persze.
Be is dobtam a gépbe és futtattam egy Heaven-t, az eddig használt 24/7-es beállításommal(illetve még kicsit alacsonyabb órajelen).
A kártya 7-8 fokkal magasabb hőmérsékletet produkált, mint az Omega.
Igaz, itt a százalékos érték alacsonyabb fordulattal párosul, de ez hangban nem érezhető.
Érdekes a TDP százalékos alakulása is, ide majd kérni fogom ffodi segítségét is.Nem tudom még, hogy milyen lesz a kártya.
Ha az Asiq-t vesszük és annak eddigi alakulását, kártyákra lebontva, akkor nem lesz egy túl jó darab, de majd meglátom. -
Modst3R
senior tag
-
daveoff
veterán
-
Tomdriver
őstag
válasz daveoff #7940 üzenetére
Akkor én is jelentkeznék a klubba most már "hivatalosan+ is ezzel a kártyával.
A kari már bemutatkozott itt, csak egy másik konfigban, teszteket is láthattatok róla, szépen teljesít, asiq. 77%, halk is hűvös is, jól húzható - még kicsit ismerkedünk aztán teszek fel eredményeket én is.
Előző gazdájának itt is megköszönném az eladást, remélem nem bánta meg túlságosan.[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
válasz Milka 78 #7946 üzenetére
Hát sajnos Malibutomi VGA-ja nem az enyém lett, Fanti fórumtárs élvezi még mindég.
Ez az egyetlen jó karim amióta az eszemet tudom, ez is csak azért mert kitesztelt, ha új kártyát veszek mindég belefutok valami antituningosba!Meg is marad egy darabig, köszi a grattot neked és mindenkinek!
-
nagyúr
válasz Tomdriver #7949 üzenetére
1 kártyával a legegyszerűbb a multimonitor.
SLI-nél már van egy kis variálás,tapasztalatból mondom.
A driverben előbb engedélyezned kell a surruond-ot,utána biztosan ott kell lenni a felbontás listában az 5760x1080-nak is.Nekem mindegyiknél működött eddig,a 780-al is.
SLI-ben is.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...