- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Modst3R #7194 üzenetére
Hát ettől rohadtul nem lesz pascal = 10x maxwell.
És ez is kva drága lesz majd.
Nagy tetű az nv is amúgy.#7199 rup1u5 :
Én tegnap telepítettem újra az új gép miatt,és hibátlan minden.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
daveoff
veterán
win7-et már akkor sem raknám fel, ha fizetnének érte... viccet félretéve, tényleg, a win7 elavult rendszer, megszűnt a támogatása is. win10 teljesen stabil, gyors, jól kezelhető rendszer, nem tudom miket olvastál, de valszeg a többsége user error, mert nálam semmi hiba a rendszerrel...
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
#Morcosmedve
veterán
válasz gainwardgs #7209 üzenetére
En is ilyesmit, pontosabban 50%-ot hallottam, az is eleg soknak hat, Ti re elhiszem, de hogy elsore azt adnák oda, ketlem...eleg szomoru, csak nem gondoljak, hogy erre rajonnek a vasarlok is?
© asszongya'hogy
-
nagyúr
válasz #Morcosmedve #7211 üzenetére
Szeretem az nv-t,csak azt használok.
De remélem beszívják ezzel a fél pascal-al,és nem fogják úgy vinni.
Akkor talán lesz normális árazása.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
válasz akoska07 #7212 üzenetére
Egyébként itt semmi konkrétat nem írnak, de tavasszal szerintem maximum a GP104 jöhet, arra meg eddig is az egyik karomat fel mertem volta tenni, hogy az nem lesz HBM-es. Ez ugye a kicsi mag, a GTX-680/980 vonal következő lépcsője, nem a nagy mag, eddig is biztos voltam benne, hogy csak a GP100-nál mennek el HBM 2-re első körben.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
#Morcosmedve
veterán
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #7217 üzenetére
asszongya'hogy ne kötekedj bolhás! Inkább a konkurencia villantson már valamit.
-
D5
aktív tag
válasz daveoff #7203 üzenetére
Csak olvasgattam, olvasgattam a tapasztalatokat, és a sok negatív mellett ami feltette a pontot az i-re, az (#25311) anonymus89 hsz-e volt a win10 topicban..
Hát rup1u5, ittakary, h1mpi, akoska07 és daveoff köszönöm, most újra bátorságot adtatok, hogy mégis megpróbáljam. -
rup1u5
nagyúr
válasz Modst3R #7218 üzenetére
Hááát...innen Londonból nézve, a londoni fizetésemmel sem rohantam TI/TX-et venni. Viszont egy faintos GTX 970 nem volt jelentős kiadás, míg otthon a régi fizetésem több mint 2/3-át vitte volna el. És azt hiszem ez a szegmens az ami valóban számít, a sweet-spot.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
-
Modst3R
senior tag
Feladom, azt csináltok amit akartok XDD
[ Szerkesztve ]
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
rup1u5
nagyúr
válasz KAMELOT #7224 üzenetére
Itt tudok spórolni, otthon nem tudtam. (10 év alatt semmit, pedig a munkám itt is ugyan az)
Otthon is 15nm-en laktam, itt is.
Különbség csak annyi, hogy két év után most hazamehetnék Budapestre és vehetnék magamnak egy lakást cash-re. Nekem ez volt a cél. És azért nem kenyéren meg vizen élünk. Prioritás kérdése. TX helyett inkább egy hónap Indonéziában decemberben és ha már ott vagyunk leugrunk Balira is.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Modst3R
senior tag
válasz Firestormhun #7237 üzenetére
Hát az nem új dolog, meg más kategória. Ha jól tudom a titan z tervezésre van meg graf munka stb...
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
regener
veterán
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz KAMELOT #7240 üzenetére
Több hete hallani róla hogy érkezik a GM200 as chip belső SLI-vel, de ez a kép egy külföldi oldalon volt róla fent, nem tudom hogy most tényleg az a termék van a képen amiről beszéltek, vagy sem.
(#7239) regener Igen, olvasni lehet már róla hogy kötelező lesz nekünk használni.
PH cikk
Engem személy szerint nem érint mert én használtam eddig is.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
VincentVG
senior tag
nnna beneveztem én is egy ipon/G1 Giga combo-ra, személyes átvétel, majd elmesélem a "celluxok helyzetét" ha átvettem. rákérdeztem, válaszban: természetesen bontatlan-ok.
-
VincentVG
senior tag
válasz bombibmw #7246 üzenetére
ja neeem (sajnos), csak általában írták h mind bontatlan..
új gép építése in progress.. remélem befut a 6700k is időre (elvileg kedd), mert jó sokáig kivártam... csak nem ment le annyira a zotac extrm ára amenniyre én gondoltam, úgyhogy jó lesz ez a kis giga.nagyon off: annyira megadom a módját a VGA érkezésének h kap szép új "designer" házat is:
sikerült az iponon egy utolsó ilyet lőnöm (34ért):
https://ipon.hu/webshop/product/inwin_904_ezust/836076
-
gainwardgs
veterán
Valamelyik nap volt itt arról szó hogy nvidianal is be lehet lőni a színeket.
Driverben ugye a szinbeallitasoknal vagy hol, na mostmar nálam nincs ilyen opció? ? Ilyenkor mi van?
Nem támogatja a monitorom??
Hdmit használok. -
bombibmw
veterán
válasz gainwardgs #7249 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest