- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz KAMELOT #6956 üzenetére
A tesztek alapján egy vállalható kártya. A tuning nem a legfényesebb, gondolom a 82-83 C°-os Load hőfok miatt.
-
Joshi
titán
Aki esetleg vizezni akarja a custom kártyáját, már vannak EK fc blokkok a Giga G1, MSI gaming és Asus Strix kártyákhoz.
-
nagyúr
-
törölt tag
This new GeForce Game Ready driver ensures you'll have the best possible gaming experience in the Star Wars: Battlefront Open Beta [link]
358.50 WHQL[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Lekvar vagy Grat hozza, nem neztem vissza melyiket huztad be A kovetkezo masfel evre eleg lesz, Pascalrol nincs semmi konkret, csak PR maszlag. Hasznald kello orommel
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
gainwardgs
veterán
Írtam iponnak hogy miért ilyen olcsó a giga g1, talán mert visszaküldött vagy valami.
Valaszuk:
"Nem bontott, csak a videokártyák nincsenek lefóliázva vagy matricával lezárva.Teljesen új, gyári csomagolású termék."
Szerintem kamuznak.
[ Szerkesztve ]
-
gainwardgs
veterán
Giga 980ti hűtő bordajan van gyári fólia amúgy mint pl az msin?
-
-Solt-
veterán
válasz gainwardgs #6972 üzenetére
Én ma vettem át egy G1-t, nekem is azt mondták, hogy a doboz nem szokott leragasztva lenni, csak az EVGA esetében, illetve még a Sapphire tesz a dobozra valami kis matricát.
Nálam a zacskó (amiben a VGA van) leragasztott állapotban volt, minden kis műanyag védő kütyü a helyén volt, illetve a ventiken is volt fólia, ha mást nem is, azt tuti nem lehetne úgy visszatenni, hogy ne legyen látható a babrálás.
Egyébként ezen a 211K-s áron akár 10 darabot is rendelhetsz, kétlem, hogy ennyi visszavitt példány lenne a nagykerben.
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Yllgrim #6970 üzenetére
Igen, az vagyok, de egyszerűen nem éreztem úgy jelenleg, hogy a Fury X jó vétel lenne. Már csak azért sem, mert jelenleg drágább mint a G1, ráadásul akkor a házamat is cserélni kellett volna... és akkor még a teljesítmény szóba sem jött!
Pár játékot néztem csak, minden piszkálás nélkül a legkisebb különbség a Dirt Rally alatt volt, ez kb 40%-t jelentett a 290X-hez képest.
www.smart-bus.hu
-
Modst3R
senior tag
válasz gainwardgs #6973 üzenetére
Van igen!
Én pl akkor vettem amikor 213k vt, jó meg kell nézni mikor veszed és ennyi. De amúgy amég 3év gar van rá, tök mind1!
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
-Solt-
veterán
-
Modst3R
senior tag
válasz gainwardgs #6977 üzenetére
Asic 70%
megy 1500/2000et
de 1480/1950 használom 24/7 stabil
-
KAMELOT
titán
válasz gainwardgs #6973 üzenetére
Igen van rajta fólia. Enyém is olcsó volt mégsem volt bontott! Ha rajta a fólia akkor az nem volt bontva! Nem cicereg és a 980 sem cicereg!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Modst3R
senior tag
válasz gainwardgs #6981 üzenetére
Nagyon minimális és csak magas fpsnél. Illetve ha hiszed ha nem +0.87-el még halkabb. Ja és hőmérsékletet nem befolyásolja. XDDD
-
őstag
-
KAMELOT
titán
válasz SchumiBácsi #6985 üzenetére
Ezen tud működni a venti, de úgyis csak 60foknál kapcsol be a venti!
Azért annyit nem küldenek vissza! Lehet pár darab, de nem tizesével!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
ingalls
senior tag
Az érdekelne, hogy milyen ragasztóval van lenyomva az antisztatikus zacskó a G1-eknél! ASUSéknál fekete hosszában csíkos ragasztóval van. Gigánál eddig akármilyen kártyát is kaptam, mind kb egy elharapott celluxszal volt leragasztva jól vagy rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Jol dontottel, sose band meg a dontesedet! Itt van egy jo kis kozosseg, ok majd patyolgatnak
Igaz az itt nem sok mindenkit erdekel, de azert kis zarojeles NVIDIA infosag.
Azt nem sokan tudjak, de NV linux-on is zart drivert ad ki, amiert eri kritika az ottani kozosseg reszerol, ellenben amig nalam jart az a par Ti, Linux alatt "kivalloan" (eleg jol) muzsikaltak a driverek, szoval ez jo pont.
LinuxCon-on volt tegnap egy eloadas egy NV szoftvermernoktol, grafikai alapok, Linux, aki vagja az NV VGA-k mukodeset, azoknak semmi ujdonsag, szamomra erdekes volt es igen informativ.
Ma elkaptam egy par szo erejeig es megkerdeztem hogy O mint NV mernok hogy latja a jelenlegi es a jovobeli driver tamogatottsagot Linux alatt, o maga belefolyhat-e a Nouveu (kozosseg altal fejlesztett Linux driver) projektbe, NV engedi-e ezt? A valasz tobb mint erdekes volt, nem csak hogy engedik, de ha barmelyikojuk szeretne reszt venni benne akkor tamogatjak benne oket, tavaly tortent egy valtozas NV mentalitasaban, amikortol mar elismerik azt a projektet (addig a letezesuket is elutasitottak) es megha hivatalosan nem is tamogatjak jelenleg, a "nagyon kozeli" jovoben valtozasok lehetnek, nagy valtozasok.
O maga aktivan reszt vesz a nyilt driver fejleszteseben kozossegi szinten tobb kollegajaval egyetemben.Beszelt arrol is, hogy peldaul tobb termekre nincs hivatalos dokumentacio, de peldaul GRID (Kepler) es Tegra X1(Maxwell)-re van. Ezekbol eleg szepen lehet dolgozni es jo nyilt drivereket irni Linux ala.
Rakerdeztem a low level API-kkal kapcsolatban mit gondol, O azt mondta naluk a Vulkan a leginkabb elterjedt, mert nem korlatoz egy OS-re, platform fuggetlen es mindenki szamara elfogadott nagyon jo megoldas! (Ugye a Khronos fogja ossze) Nem kicsit lepodtem meg ezen, bevallom toredelmesen.
Utolso kerdes (volt meg sok mas, de az nem erdekel mindenkit ) Mit gondol milyen lesz a Pascal?
Erre nem adhatott hivatalos valaszt, mert o szoftver mernok, de amennyit elmondhat az az:AWESOME!
Na, jo ejt az uraknak, elvezzetek a kartyaitokat, ha jon a Pascal elo lehet venni amit irtam Max jovore ujra eloveszem de akkor mar Berlinben
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #6991 üzenetére
asszongya'hogy Jó móka lesz!
-
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #6993 üzenetére
Addig ott az asszony!
-
slloyd
senior tag
Na jó nem bírom tovább rákérdek...
Melyikőtök Gépigényen zoli73 egy gépkarabélyos macsek avatárral?[ Szerkesztve ]
-
hdekakas
senior tag
Ajánlott gépigénye: 64-bit Windows 10 or later
Kinek van Win 10-nél is frissebb oprendszere? -
törölt tag
válasz #Morcosmedve #6993 üzenetére
"az már ma (is) megvót"
-
gainwardgs
veterán
Tovább levelezgetek iponekkal.
Váltig állítják hogy giganal nincs leragasztva a kártya zacskója gyárilag és hogy még fólia sincs a kártyán......[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
válasz gainwardgs #6998 üzenetére
nálam még nem volt olyan giga kártya ami le lett volna fóliázva, szóval lehet igazat mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest