-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz tipuka #14947 üzenetére
Már ne is haragudj de írtam hogy 125- re le tudom engedni, akkor meg miröl beszélsz. A haverom 1070 kártyájába akarták beszámolni de ha nem tünt volna fel az sima Evga volt és ipon garis. Ez meg LEC garis. Mielött a másikat fikázod legalább figyelj oda mert így nagyon gáz.
A másik meg hogy Szegeden laksz. Nem tudom kinek hogy van ez de az én autom hagymományos benzinnel működős a benzin meg drága. Nézd meg gyorsan a térképen hogy Budapest vagy Várpalota mennyire van Szegedtől aztán szorozd be gyorsan.Amúgy meg nem tudom kinek mi köze hozzá hogy én mit miért árulok vagy mennyiért...
-
Laraxior
titán
válasz Kaci84 #14951 üzenetére
Amúgy meg nem tudom kinek mi köze hozzá hogy én mit miért árulok vagy mennyiért...
Csak megkérdeztük, ne haragudj már.
Mivel azt se tudod mit vettél, ezért volt érdekes, hogy egyből az aprón van. Fingod nincs az egészről ezért le is vágtuk, hogy haszonszerzés céljából vetted meg. Nem probléma, nehogy azt hidd.
De ha hasznot akarsz húzni, legalább azzal tisztában kellene lenni, hogy mit veszel, árulsz és adsz el. (Vagy a 980Ti nem tudja a DX12 talán?)"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Memory mehet 1900-ra minimum, Afterburnerben tolj rá 400-at. De átlag tudják a 2000-et (az enyém pont nem)
A GPUnak lassan jön a vége, de szerintem 1500 felett lesz, vagy akörül. 1480-1520.
Teszt alatt verjed a ventit 100%-ra."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Nem tudom mennyi a boost órajeled, nekem 1430MHz. Afterburnerben +120-on van a GPU, így 1550.
a ramot tolhatod automatikusan is, nem is kell különösebben tesztelni 7800MHz-ig. Azt mindegyik bírja.szerk.: Látom, 1300MHz. Akkor a +200, azt azt jelenti, hogy 1500MHz.
A priority értéket átteheted a power limitről a hőmérsékletre, ha esetleg megszaladna a VGA az órajelekkel[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
válasz Laraxior #14952 üzenetére
Akkor meg simán az van, hogy ahhoz nincs köze senkinek, hogy mihez értek vagy mihez nem. Már az is sértő és dühítő, hogy itt nagy mellénnyel Te vagy a nagy megmondó ember, hogy mihez értek és mi miért van.
Attól még, hogy valamit árulok nem kell feltétlenül érteni hozzá. A vevő a pontos típusról meg tudja állapítani, hogy mit tud vagy mit nem vagy kérése esetén pillanatok alatt tudósa lehet az ember egy témának az internetnek és a fórumoknak hála, ahol például még abban is segítenek, hogy az ember mit miért csinál vagy sem. Ráadásul kérés nélkül is.. Engem nem érdekel a DX12 így ennek valóban nem néztem utána, hogy tudja-e vagy sem. Ez nem jelenti azt, hogy ne tudnám mit veszek, engem a DX11 ereje érdekelt.
Mivel a srác kettőt árult és a gépem jelen állapotában nem SLI képes így esélyes, hogy a barátomé lesz vagy másé.
Marha nagy haszon lehet rajta el is kellett menni érte 6 ezerért meg fel is kell adni vagy elvinni újabb ezrekért, de van egy gyanúm, hogy Pesti vagy általában ők nem szokták megérteni, hogy a vidékinek minden drágább az utazás postaköltség miatt...További kérdésekben szívesen állok a rendelkezésedre, hogy mit miért csinálok!
-
Laraxior
titán
válasz Kaci84 #14957 üzenetére
Nagyon stresszes vagy, de betudjuk annak, hogy újra kell telepíteni a masinát. Olyankor nekem is durran az agyam, félnapi munka. Utána megnyugszol, majd számolj be, hogy mit mennek a VGAk, vagy VGA.
Várunk."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
F e Z o
veterán
válasz Kaci84 #14951 üzenetére
Nem azért a két forintért, de a LeC hamarabb kicseréli mindenféle szövegelés nélkül, mint a sz.. ipon.
(#14959) KAMELOT : Az égvilágon semmit. Esetleg szedj még le egy újabb sysinfo-t a FireStrike-hoz. Mértél már vele régebben is? Egyébként gondolom nem virágbolti a cucc.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Laraxior
titán
GPU-Z, azt kell figyelni. Ügyesen bejelölted, hogy a max értéket írja ki.
Alapórajellel ne foglalkozz, a boost a lényeg, mert ahhoz adod hozzá azt az értéket amit emelsz az Afterburnerben.
A GPU-Znél meg ez a monitoros rész jelzi az igazi órajelet."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
RazoR
veterán
Nyugtassatok meg, ugye nem lesz ettől a basztatástól baja a kártyának...
-
Laraxior
titán
Ha baja van, visszaállítja a gyári órajelet. Ilyen úton módon nem tudsz ártani neki. Főleg, hogy a feszültség részéhez hozzá se nyúltál.
-
RazoR
veterán
Akkor nyúzom még egy kicsit...
-
RazoR
veterán
+160-al is megfagy, 150-el stabil, úgyhogy szerintem ez a gpu vége, így 1460-ra boostol. Majd lehet még elszórakozok vele 150-160 között.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz KAMELOT #14980 üzenetére
Processzort kellene magasabb órajelre feltornázni.
-
F e Z o
veterán
válasz KAMELOT #14980 üzenetére
A phisics pontszám, amit a procid kap, ugye több mag, magasabb órajel, nagyobb pontszám. A combined eredmény a CPU és a VGA közös pontszáma. Itt is pl hiába van egy viszonylag magas a grafikus poontszámod, ha alacsony a fizikai pontszám, az lehúzza a kombináltat is. Ezért szoktunk csak a graphics score-ra hagyatkozni VGA esetében.
(#14978) Apone33 : Az gyakorlatilag az alapórajele a kártyádnak.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
kasa85
őstag
SKacok.
A legújabb TR játékban van DX12 beállítás.
Windows 7 alatt működik?
Tudom hülye kérdés,mert a Windows 7 DX 11 tud.
Viszont vissza fele kompatibilis.
Látványban is van változás a két op rendszer között akkor ?Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
teglasatesz
tag
A memória tuning hoz még pluszba 3dmark pontszámot? Vagy az annyira nem számít?
Atesz
-
F e Z o
veterán
válasz kasa85 #14983 üzenetére
Tudtommal a dx12-höz win10 kell, mint anno a dx10-hez vista. Bizonyára van látványban és szerintem kisebb CPU erőforrást igényel az adott alkalmazás.
(#14985) teglasatesz : Hoz valamennyit a konyhára, de ez inkább csak akkor fontos, ha csúcsokat akarsz vele döntögetni.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
RazoR
veterán
Mitől lehet az, hogy be van kapcsolva a vsync és mégis 60 fölé megy az fps?
-
kasa85
őstag
-
core i7
addikt
Sziasztok Titan X-nek mennyi az FP32 és FP64 teljesítménye számokban?
-
Vigilante
őstag
válasz cyberkind #14988 üzenetére
DX12 most a BF1 beta-ba bugos sajna.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Vigilante
őstag
válasz cyberkind #14995 üzenetére
Hát úgy értettem a bugokat, igen, be-be szakadozik. Pedig a TR-nél tényleg jobb DX12-ben.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest