-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apone33
őstag
Üdv!
Ez milyen kártya? EVGA GeForce GTX 980 Ti K|NGP|N. Valami limitált kiadás lehet?
Play Hard!!!
-
Laraxior
titán
válasz Apone33 #14801 üzenetére
Még ASIC szerint van árazva... beszarok
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Apone33 #14803 üzenetére
Pretested. Oké, hogy drágább mint a sima, mert ugye nem zsákbacicát vesz az ember, de ennyiért...
Of course, this can vary and does not guarantee any specific overclock. --> Akkor miért is a több pénz?
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Apone33 #14805 üzenetére
Kb. Mert itt is itt vannak a nagy Xtreme, meg tökömtudja milyen VGAk, agyon lehet feszelni a GPU-t mégse ér semmit, az enyémen egy deka mV-ot sem lehet adni, mégis durván megy.
Azért én kicsit csalódott lennék, ha már ilyen VGAt veszek, hogy a pluszfesszel azért menjen is mint a meszes, vagy legalább kiemelkedőbben mint a többi. Azért is veszi meg az ember az ilyet."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zed juron
aktív tag
Szerintem vegyétek a legolcsóbbat: a viszonylag normális boltokban is elég jó kártyákat lehet kapni. Akinek meg karácsonyfaizzós kell, az meg fizessen többet.
-
Laraxior
titán
válasz zed juron #14810 üzenetére
GPU pont is lehetne magasabb, tehat vagy magasabb orajel kell vagy Intel
-
kasa85
őstag
Nem értelek titeket skacok.
Alapból bő 500MHz el gyorsabb boostal mint az alap órajel.
Nem értem az a 100MHz mit számít.
Én is ideges vagyok egy kicsit,hogy egy 240ezret érő 980TI 1500MHz felett kipurcan.
Feszelésel sem megy gyorsabban turbó gombal.
Leszarom.
Gyors,és mindenre elég.
Nem értem egy szaros 5 + FPS szenvedtek ennyire.
Én semmit nem tettem fel 1400MHz körül boostol.
A kártya olcsó volt.
Van benne akkora erő,hogy mindent kihajt Ful HD ban.
Azt vettem észre egymást akarjátok beelőzni.
Játszatok ne szenvedjetek 100MHz ért.
Nekem csak ennyi a véleményem.
Lehet haragudni rám,de téboly,hogy Pár FPS ért ennyit szenvedtek.
Én hagyom nem rángatom.
Tovább tart,és elegendő kraftot ad!Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Milka 78
nagyúr
válasz kasa85 #14817 üzenetére
Nem kell értened.Nekünk megy és nem,nem szenvedtünk.Kb feltoltam 1550-re a sima mezei G1-emet és kész,azóta is játszok.
Emlékeim(ink) szerint te harcoltál a vga-val amivel szintén nincs baj,de az mindenképp furcsa hogy pont te mondod ezt.
Persze emiatt nincs harag csak te minket nem értesz,mi meg téged end of story. -
kasa85
őstag
Igen szenvedtem
Azért is hagytam abba.
Nem rossz kártya ez tényleg.
Ha akarjátok tuningolni hajrá.Ez a ti dolgotok! Én most maradok az alapnál 1920x1080 ban rájöttem,hogy
tényleg bőven elég.
A monitorom 60FPS tud.
Hiába tud 100FPS el menni a Game felesleges hajtani nekem pluszban a kártyát,mert csak 60FPS enged
Csak látom méregdrága hűtéseket vesztek a karira,és alig kaptok pár FPS el többet.
Lehet hidegebb lesz a kari,de felesleges szerintem nem ref hűtésesre olyan ventit venni,vagy
vízhűtést mely jó 20 ezer ft.
Vagy 10 körül.
Amúgy beállok a klubba én is felb@sztam az agyamat van plusz tápcsati,és turbó gomb rá
kapcsolok megy az 1.27V,de alig +20MHz tudok adni utána sanyi a tesztek alatt.
Na ezért akadtam ki.
Gondoltam lesz itt +200MHz,de 20 at kaptam mondom a k anyját
Őszintén tényleg nem jobb a 200 ezres 980TI.
Max csicsamicsa,és ennyi kifújt.
Amúgy ami jó benne kíméli a ventiket.
60 fokig állnak a ventik.
70 fokig engedi max a kártyát 60% fordulattal terhelés alatt.
Ami egész szép.
1.27V nál is max 72C fok volt.
Profillal persze 67C fok.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
zed juron
aktív tag
válasz Laraxior #14816 üzenetére
Fogalmam sincs, szerintem ez normális érték a GPU eredménye szempontjából.
i7-es Intel a cpu 4970k gyári hűtővel ami már másfél éve teszi a dolgát. Én speciel nem tuningolok, mert skót vagyok extra hűtésre pazarolni, lusta szerelni és küzdeni a feszek egymáshoz igazításához, de sokkal jobban utálom ha instabil lesz a rendszer és nem várt pillanatban száll ki az egész emiatt.
Még a profi usernak is átlagban sokkal jobb egy gyári OC vagy boostos kártya, amelyik garantáltan stabil marad.
Viszont csodálattal adózom annak hogy más mit tud kihozni egy-egy hardverból. Mert néha a határok máshol vannak, mint eredetileg a gyár tervezi.
-
Vigilante
őstag
válasz kasa85 #14821 üzenetére
Nekem a 144 FPS lenne mindenütt a normál érték, mert nekem spec 144 Hz-es monitorom van. Egyébként, hiába a 60 Hz, még úgy is érzed, hogy egy game 60 vagy 120 FPS-el megy. Sokkal reszponzívabb az egész. BTW én is hagytam a f@szba 1400-at tud, 1450/8000 meg a vége, aminél még lefutnak a benchek-ek.
Ha valaki a topikban megválna egy LGA 2011-es félkonfigtól (lap-CPU, és RAM ha az DDR4-es, DDR3-asom már van), az kérem jelezze privátba, mivel szeptember vége felé készülnék váltani.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
kasa85
őstag
válasz Vigilante #14824 üzenetére
Mondjuk ebben tényleg igazad van !
60FPS el pl A BF BC 2 olyan lagos volt mint a hétszentség.
Vannak játékok melyek tényleg szeretik a magasabb FPS est.
Ha valaki tud rá magyarázatot megköszönném miért van ez.
A másik a monitorom 200Hz es.
LG 3D Smart TV 103cm,és 200Hz es
Azt hittem annyit is tud
Azt kiderült csak 60 megy rajtaÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Vigilante
őstag
válasz kasa85 #14825 üzenetére
Gondolom a HDMI limitációja végett. Nekem is a 240 Hz-es Bravia, csak 60 Hz-et tud, valami irgalmatlan inputlaggal. De az a durva, hogy az új Tomb Raider-t 3D-ben 60 FPS-el elvitte fullon FXAA-val a 980 Ti. Elég bitang VGA.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
kasa85
őstag
válasz Vigilante #14826 üzenetére
SSAO 2x is megy 60FPS et a TR.
Jah lehetséges,hogy a HDMI limitál.
Nagyon durva kártya ez
Nyugodtan tedd fel SSAO 2x re.4x nem ajánlom az 40 FPS,és 30FPS között megy.
Simán fut mint a vaj
Amúgy érdekel,hogy a Windows 7 oprendszeren állítható a DX12 a játék menüjében.
Úgy tudom Windows 7 csak a DX11 tudja a Windows 8.1 DX11.1 a Windows 10 DX 12.
Jah nekem van játékmód beépítve a monitorba.
Nagyon kevés az imput lagja.
Csak akkor érezhető,ha másra rakom ECO vagy felhasználói stb.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
RazoR
veterán
Egy FX 8320-hoz képest ami 4,4-en ketyeg, lenne fps különbség egy 4,4-en hajtott 4770k-val?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
AQUA:
Gigabyte GeForce GV-N98TWF3OC-6GD 6GB
Csatlakozó típusa: PCI-e 3.0
Grafikus processzor típusa: GeForce GTX 980Ti
Grafikus processzor órajele: 1102 / 1190 MHz
Memória mérete: 6 GBListaár: 140.900 Ft
Kedvezményes ár (bruttó): 137.990 Ft"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
cyberkind
félisten
BF1 beta kinek, hogy megy?
Az elavult, és gyenge DX12-es teljesítményű TI-vel sima a liba, és ez még csak a beta.(#14837) RazoR8402
Szép a játék, de tele van sok felesleges effektel, amik csak lassítják a kártyát, de multiba kb lehetetlen belőni a jót mert állandóan megölnek.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz cyberkind #14836 üzenetére
Nem okoz gondot... mondjuk W7 alatt
1550Mhz-en kergetem a 980Ti-t. Nem hiszem, hogy megakasztja[ Szerkesztve ]
-
zed juron
aktív tag
Szerintem az én rendering szoftverem alatt nagyjából az összes itteni tuning 90%-a kiszállna az instabilitás miatt.
-
Laraxior
titán
válasz zed juron #14840 üzenetére
Az addig oke... De minek allitsam arra az orajelet amit nem is használok.
BF1 alatt legyen stabil meg GTA5. Ezert van a masina.
Szintetikusok csak egy-egy teszt erejeig max."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Vigilante
őstag
válasz cyberkind #14836 üzenetére
Mindjárt lenn, 1400/7800-on beton stabil a kártya, ekkora órajeleken sem lesz gond a gammel, szerintem. 1.187V-al meg legalább nem is melegszik még a 25°C-os szobában sem.
-
őstag
Sziasztok!
Inno3D iChill modellről tud valaki valamit? Tapasztalat? A 6600GT idejében állítólag nem volt túl megbízható gyártó.
Az Asus Strix mennyire jó? Mennyit szabad mostanság egy olyanért adni?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Kaci84 #14844 üzenetére
6600GTből nekem volt inno, meg a 7600GT is Inno volt anno.
Az volt a legolcsobb. Kulonosebb problema nem volt velük, de nem is gyartottak ilyen extra hűtős modelleket, csak ref szinte. Puritan egy valamik voltak Kicsit kikupálódtak"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
őstag
válasz Laraxior #14846 üzenetére
Akkor csatlakozom, nekem is volt anno innom Nem akarom bántani, mert az első igazán menő VGA-m volt, de a hűtő elkezdett igen hangosan kerepelni, haveromnak meg volt vele valami, de nem biztos, hogy a kártya hibája volt.
Hát igen újonnan 127-ért megy. Asus meg 140-ért.
Mondjuk 1 év gari áll szemben a 3 év garival.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Kaci84 #14847 üzenetére
Gigabyte 138. Pont tegnap irtam ide. Asszem az is 3 ev gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs