- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz killer095 #14303 üzenetére
Ket hetig IGP volt...
3€ volt asszem steamen[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
P.e.t.ya.
senior tag
válasz teglasatesz #14305 üzenetére
Kilövöd a gépet azt alszol. Spanod minnyá válaszol, tudni fogja a kedvenced figyeld meg
-
deadwing
addikt
Volt valami elcseszés a legújabb driverben?
Azóta idle 140W-ot zabál a gépem, kártya 1114MHz-en megy folyamatosan desktopon is, noha semmi nem indokolja.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
-
Laraxior
titán
368.81-nél érdemesebb újabbat feltenni? Vagy azok már csak az 1000-es szériát javítják?
-
Laraxior
titán
válasz killer095 #14313 üzenetére
-
Laraxior
titán
Szárnypróbálgatások 1550/7200MHz
Lemaradt a lényeg:
Graphics score
20 266
Graphics test 1
97.90 FPS
Graphics test 2
80.11 FPS[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz killer095 #14317 üzenetére
Régi skinnel van, már átállítottam, de úgyis win reinstall lesz.
-
-
ffodi
veterán
válasz teglasatesz #14320 üzenetére
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Laraxior
titán
Kuka a Windows.. majd reinstall után próbálkozom még.
Meg ugye várom a normális hűtést rá. Jövő héten az is oké lesz.
De a játékokkal nincsen gond, durván jól futnak"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
keIdor
titán
válasz Laraxior #14316 üzenetére
Én mondjuk +20MHz miatt nem bontanám meg, ez a hőfok már korrekt, vissza tenném 1500-1520-ra és az lenne a 24/7. Amúgy az előző gazdája is újrapasztázta, te szétszedted és -10 fok? Lehet freestyle kolléga nem tud pasztázni?
Amúgy nehogy trollkodni gyere a Pascalba, nem szeretném ha elindulna a lavina azt törölgetni kéne.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #14325 üzenetére
Más bajom is van ezzel a hűtővel, megpedig az alaplapon lévő ssd kapja a levegőt, es jatek kozben olyan 50*C-ig megy fel. Ugy hogy nincs is hasznalatban, mert a jatekok a satas ssdn vannak
Tehát mindenkeppen kell neki a viz.
Ujrapasztaztam, de csak valami noname pasztat talaltam itthon. Megnyomkodtam a bordakat, a hőcsöveket, levettem a muanyag burkolatot is a ventikkel.
BF4 durvan jol megy. Kiprobaltam 200%-os resolution skalaval. Nagyon szép. Csak ugy már akad, ezert 150-re tettem vsync on, 60 FPS meg is van a GPU hasznalat olyan 85-90% körül van, de igy legalabb nem esik be 60 alá.Pascalba ez a legkevesebb... Ott allando felügyelet van ahogy latom
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
[ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
killer095
őstag
válasz Erdei88 #14334 üzenetére
A bemutatott videóben senki nem tudja miként lettek összevágva a dolgok, senki nem tudja hogy hogy készült, de egy fasza kapaszkodónak jó lesz, csak hogy legyen mire fogni azt hogy miért is olyan az AMD amilyen, és miért is gyorsabb az NV!
Borzasztó hogy Magyarosrszág legnagyobb informatikai lapcsaládja itt tart ahol, a színvonal a föld alatt van, tele van okoskodó emberekkel, tele van önjelölt youtube sztárokkal, ma már mindenhol ezt olvasni, tesztek a csatornámon, nézzétek meg a csatornámon
Arról nem is beszélve hogy más oldalak ezen a közösségen röhögnek, mert itt az AMD ha a szart tenné az asztalra, még az is jövőbe mutató, és fasza lenne!ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
keIdor
titán
válasz killer095 #14336 üzenetére
Kérlek tisztelettel ez a több éve tartó A..tizmusnak köszönhető, meg annak a néhány követőjének. És csak hogy ferek legyünk az nV oldalon is vannak ilyenek, itt azzal van a baj, hogy a főszerkesztő nem független, hanem az egyik irányban elfogult. Olyan emberekből kéne több mint gbors ( ) fórumtárs.
Szándékosan nem írom le az A kezdőbetűs urat, meg a hozzá tartozó "izmust", mindenki tudja kiről van szó.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
killer095
őstag
válasz keIdor #14338 üzenetére
Igen, az R600 óta mondja a mai napig életbe lévő dolgokat a jövőről.... Csak annak már 10 éve, és a kocka még sem fordul, és nem is fog! Én nagyon szerettem az ATIT, Nem az AMD atit, a régi csapőatot akiket felvásárolt asz AMD
9600xt, 9800xt, x850xt, mind egy legenda volt, mindet birtokoltam, és csak úgy hasítottak, akkor még a mának gyártottak az ATI kártyák, jól emlékszem hogy akkor váltott az agp, pci-e-ra, de az x850XT még akkor is a topban volt! Most meg tömérdek tranzisztort pazarolnak el a jövőbelátó technológiai baromságokra, ezzel együtt megugrik az energiaigény, és mindehhez még hozzá jön hogy a kutya nem fogja kihasználni a ficsőröket!
Ezen is túlmegy az hogy olyan pocsék marketing társul a brandhez hogy a marketing menedzsernek minimum golyó illetné a homlokát!
Konkurencia nélkül nekünk is szar, ez tény, örülnék ha lenne, normális árverseny,, és mint régen user a userrel normálisan meg tudná vitatni a saját vgajanak a történetét! Nem habzó szájal, mutogatva, bizonygatva!ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
killer095
őstag
Utólagos elnézést a topikgazdától a kirohanásért, ha gondolja törölheti, csak sajnos ilyeneket sem a vs-ben sem a másik oldal topikjaiban nem lehet leírni mert jön a banhammer!
Ezzel együtt abban is egyet értek hogy NV oldalon is vannak, emberek akiknek csörgőt adnék a kezükbe nem billentyűzetet![ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
L1ZRRR
senior tag
-
deadwing
addikt
válasz killer095 #14336 üzenetére
1 dolgot tudok elképzelni csak, ezt pedig saját tapasztalatból jön.
Akármit is csináltam, RGB teljes színkép stb, AMD-vel a filmnézés szép kontrasztos, NVIDIA-val -és Intellel is!- pedig homályosabb, kb mint itt.
Ha az ember a felvett videót a 2 gépen külön szerkesztette, még ezt is el tudom képzelni, hogy ez lett az eredménye. Lehet ki kéne próbálni?
Egyébként game alatt én nem látok különbséget, de mint mondtam filmnézés alatt tényleg ez van... Olyan mintha a gamma lenne elbaszva, vagy mintha csak sötétebb lenne, de nem, mert a fényerővel hiába variálok, nem lesz olyan szép a kép mint AMD-vel.
Nyilván ezt nem egy lcd monitoron kell tesztelni, hanem egy jobb plazmán, ahol a valós kontraszt valóban adott.Egy biztos, a körülmények ismerete nélkül ez a videó semmit sem ér.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Laraxior
titán
A power limitet ki kell tolni? Illetve a plusz feszültség számít valamit?
Telepítettem Win10-et de nem nagyon akar több lenni a pont..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Erdei88 #14344 üzenetére
Összevetettem az ezelőtti képpel, most itt toltam neki +10mV-ot, de ugyanannyi maradt a fesz a GPU-Z szerint, tehát nem.
Érdekes, hogy most nem 75°C a kártya, hanem megáll 70 alatt, de mégis jobban visszavette a GPU órajelet alig ment 1540-en.
-
Laraxior
titán
Alakul ez...
[ Szerkesztve ]
-
s912
aktív tag
Van értelme lecserélni a VGA-mat 1080-ra? Az, hogy csak 256bites (a mostani pedig 384bites), végeredményben mindegy? Vagy várjak a 1080 Ti-re?
Persze, tudom, saját döntés, csak segítsetek lécci
Így is már csak 100e Ft buktával tudom eladni Ilyen ez a popszakma.. -
Laraxior
titán
válasz Erdei88 #14347 üzenetére
Most ezt elnyomtam mert a quality nem ultra hanem csak high. Amúgy nem futtatja szerintem senki extreme-n, az csak 1600x900-as felbontás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest