Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni! Adott egy Hp 15s-fq2012nh laptop, amiben kicseréltem a gyári 256-s micron ssd-t egy wd sn550 1tb-ra. Ezt követően a laptop HARD DISK - 3F0 hibát dob. A biosban a configuration/ UEFI HII configuration/ Intel rapid storage technology alatt látszódik a meghajtó. A boot options-ban semmit sem tudok nagyon állítani, secure boot enable-t is engedélyezetem, de nem hozott megoldást. A neten már kerestem a 3F0 hibát és mindenütt a legacy-t állítottak, de ilyen menüpont nincs a bios-ban. A win 10 telepítő elindul pendrive-ról, de a telepítő nem lát meghajtót. Mit csináltam rosszul, mivel lehet a gond? Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest