Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
December:

Nos, az év utolsó hónapja a karácsonyi ünnepekig a friss Metroid Prime 4-ről és az idei The Alters-ről szólt nálam.
A Prime 4-et a megjelenés napján vettem, kb 20 óra volt normálon a 100%-100% végigjátszás. Alapvetően tetszett a játék, örülök hogy megjelent és végigjátszottam, de azért eléggé sok probléma van ezzel a játékkal, aminek nagy része talán a hosszam elhúzódó fejlesztésnek köszönhető, talán túl gyakran változott hogy mit is szeretnének ezzel a résszel.
Az Alters-t a decemberi PS akcióban vettem, ez szintén kb 20 óra volt. Erről sok jót lehetett hallani év közben (nyár eleji megjelenés), régóta a wishlisten volt, de most kapott egy nagyobb akciót és gondoltam a Metroid után pont jó lesz egy nagyon más játék. Annyira nem vagyok oda a survival, bázis menedzsment játékokért, de itt a készítők valahogy nagyon jól eltalálták az arányokat és bár voltak benne szívatós részek, nem volt annyira kegyetlen, mint mondjuk a This war of mine reménytelen világa. Összességében ez egy remek játék és most az év végén kapott egy easy mód patch-et is, szóval ha valaki pont a survival nehézség miatt aggódna (ami tényleg nem olyan vészes), akkor már erre is van opció.
Végül aztán megvettem a Fantasy Life i-t Switch 2-re, ezt vittem magammal haza az ünnepekre és teljesen elvarázsolt a Level-5 játéka. Két szelet bejgli között másra nem is nagyon ment szabad időm, a játékban szinte végtelen lehetőség van, gyűjtögetés, felfedezés, harc, kraftolás, bázisépítés, időutazás, random dungeon és még minden más is. Szegény Level-5 már hosszú ideje szenvedett, de idén végre visszatértek, ez és a az hosszú halasztások után végre megjelent új Inazuma Eleven remekül sikerült.
----------2025----------
Összességében játékok szempontjából egy remek év volt nekem 2025. Rég volt már, hogy ennyi aktuális játék (max 1 éves) sorra kerüljön nálam és többségét be is fejeztem. Jót tett a játékokra szánt időmnek, hogy a Destiny 2-t letettem, így nem rabolta azt el, mint az elmúlt években. Persze nem bánom az azt 1000+ órát, ami belemet, mert amikor jó volt, akkor nagyon jó volt
De ideje volt megállt parancsolni.Az évet -2 ponttal zártam, ami komoly előrelépés a korábbi évek -10-es átlagához képest
Metaphor: ReFantazio, Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven, Clair Obscur: Expedition 33, Death Stranding 2: On the Beach, Silent Hill 2 (2024), Metroid Prime 4: Beyond, The Alters - most így a táblázatom átfutva ezek jöttek szembe.
2026 is erős évnek érződik a már bejelentett játékok alapján, sok újdonsággal, mint pl a Pragmata vagy sorozat folytatással, Resi 9, új GTA és még lehetne sorolni. Én egy új Super Mario játékokra is mernék fogadni (mármint 3D platformer).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OpenWRT topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ideje volt megállt parancsolni.