Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzf007
senior tag
Digimobilhoz hasonló csomagokat is kialakíthatnának. Nekem a 100 perc kevés a korlátlan sok 200 perc elég lenne. Néha egy kis csomag modernizáció jó lenne főleg úgy hogy emelik az árakat, növelhetnék a perc/adatmennyiséget is. Akkor lehet annyian nem morognának az infációs emelés miatt.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
VoLTE, VoWIFI, 5G elérhetőek a NETFONE-nál? 100 perc/50 GB csomagot néztem ki.
Köszönöm szépen!
-
time87
csendes tag
Pár hónapja jártam úgy a Netfonera váltás után, hogy a Budapest parkban nem volt mobilinternetem. Nem mondom, hogy bele kell halni az ilyenbe, de az lehetséges, hogy nagy tömegeknél a voda a maradékot dobja oda a netfonenak, s ami jut, az marad elven nem működött a mobilnetem? Ti tapasztaltatok már ilyet? Könnyen elképzelhető amúgy, hogy az Unihertz Jelly 2 telefonom a ludas, mert mintha Telenorral is jártam volna így tök random hazafelé egy buszon, hogy nem csimpaszkodott fel a 4G-re.
Azért érdekes ez, mert most teljes áron vagyok előfizetve, de ha azt mondjátok, hogy a telefon miatt lehet, ti nem tapasztaltatok ilyet, bátrabban mennék bele a hűségidős előfizetésbe.
Előre is köszi a választ!
Ide kéne egy ötletes aláírás, gondolkodnom kell még rajta! -- kulagép -- kulatelefon
-
zoli62
addikt
Mik a hírek a Netfone jövőjéről?
-
csaszi75
senior tag
Sajnos azzal a telefonnal soha nem leszel elégedett.. ahogy olvasni a külföldi fórumokat.. nem egy egyszerű eset..
A Netfone usereket sztem nem sorolhatják hátra a Voda userekkel szemben. Az már egy csomószor lejött, hogy a Netfone internet az lassabb/gyengébb mint a Voda internet.. Tuti van valami szűk keresztmetszet a Netfone oldalon.
De hogy 4G-re nem megy fel, annak lehet köze, hogy az adott helyen a Voda/Telekom/Yettel milyen frekiket fog össze.. Vidéken a Voda 700 MHz-be sok teló elhalálozik -
MadMancs
veterán
-
felali
tag
Sziasztok! Most Görögországban vagyok a teló simán csatlakozott a Vodafone Gr hez a mobilnet simán müködik netfonos apn van 5g jobban hasít mint otthon.
-
MadMancs
veterán
válasz csaszi75 #6377 üzenetére
Erre teljesen egyszerű a megoldás. Törölni kell voda APN és már nem is fogja teló használni.
Amúgy samsung se akar okosabb lenni nálam. Sose váltotta még át vodásra magától.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Van itt a fórumon Netfone-os üzletkötő?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Klown
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #6380 üzenetére
Tudommal MadMancs
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
-
félisten
Sziasztok!
Repont és Packeta regisztrációhoz használnám a netfone-os 50-es számom, de nem jönnek meg rá a megerősítő SMS-ek.
Azt nem tudom, hogy az 50-nel van-e a baj, vagy a netfone-nal.
Van valami tippetek?
Kössz előre is.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
8
senior tag
letiltott számokat, sms spamet ellenőrizd (főleg androidos telefonnál előfordulhat)
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
4Grider
nagyúr
Általában a számhordozás okozza a nagyobb galibát, mert az sms gateway-ek általában egy szolgáltató hálózata felé tudnak csak küldeni és azt az automatizmus az előhívó szám alapján választja ki (hordozott számnál rosszul).
De az 50-es számokra amúgy is helyenként problémát jelent sms gateway-el sms-t küldeni, mert ezek a 3 fő szolgáltatóval vannak csak szerződésben (a Digivel meg már nem is lehet rá szerződni). -
4Grider
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #6387 üzenetére
Ez mindig is probléma volt. Általában az sms gateway-ek üzemeltetői nézik a logokat és idővel korrigálják a küldési problémákat. De az addigi lyukra futott próbálkozások addigra már mennek a lecsóba. Meg persze az idő is kérdéses, mert van ahol 1-2 munkanap alatt korrigálnak, de van ahol ez hetekig/hónapokig tart.
-
4Grider
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #6389 üzenetére
Ha bele gondolsz, hogy van egy-egy-egy-egy csak a yettel/telekom/voda irányába küldő sms szervered, amik közül az első (yetteles) címjegyzékébe bekerül egy hordozott 20-as szám (azaz az aktuális szolgáltatója nem a yettel) akkor logikus, hogy nem fog felé elmenni az sms...
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Olvasgattam a Facebookon is a Netfone-ról. Ott azért elég sokan szidják. Nem is annyi a díj, mint amennyi a weboldalukon van, meg ilyenek.
Ebből mennyi igaz? Bennetek azért jobban bízom, mint a Facebookos emberkékben
Tigris, tigris, csóvafény...
-
MadMancs
veterán
válasz cellpeti #6391 üzenetére
A díj annyi amennyiért hirdetve van.
De a sok se nem lát se nem hall ember nem veszi figyelembe pl időbe nem fizetés, csekken fizetés, 100percen felüli forgalom nem korlátlan csomag esetén sms ek díja, nemzetközi hívás, mms stb stb stb.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #6392 üzenetére
Ez a számhordozás kockázata. Ez ellen a szolgáltatók nem tudnak tenni mert küldő oldali probléma. A megoldást megírtam, az az hogy idővel áttesznek a megfelelő szolgáltató sms szerverére és onnantól kezdve megjavul az adott irányból a dolog. A bankok egy része mobilbanki/netbanki regisztrációkor nem véletlenül kéri be, hogy a mobil (20/30/31/50/70-es) számod melyik szolgáltatónál van.
-
viktorhu
veterán
válasz Ferenczi Áko #6389 üzenetére
Nekem minden számhordozásnál probléma volt pár hónapig. Szerk: főleg külföldi szolgáltatásokkal, pl. paypal. Az OTP pl. azonnal látta, hogy más a szolgáltató.
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Köszönöm az infókat
Tigris, tigris, csóvafény...
-
4Grider
nagyúr
válasz cellpeti #6399 üzenetére
A honlapon lévő havidíjak a többségnek az első 10 hónapra szólnak. Utána akár vállalsz újabb hűséget akár nem, emelkedni fognak. Nyilván jelentősen akkor fognak emelkedni, ha nem vállalsz fel újabb 10 hónapot, ha viszont igen, akkor csak néhány 100 Ft-al fognak emelkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest