Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • UFO1

    senior tag

    válasz tutuhawer #7373 üzenetére

    Nem akartam már erről irkálni (mivel írtam, témát lezártam) de most mégis utoljára. A rammolást nem személy szerint rád akartam kihegyezni hanem úgy ámblokk mindenkire értettem és az én szememben a hackerek szintjén van legyen az bárki nem érdekel magyar, ismerem vagy sem. Viszont a bibi ott van te jól mész, sőt nagyon jól (legalábbis hozzám képest) akkor minek ez, elmész mellette simán, mert ismerd a pályát stb. (sajnos én időhiány miatt csak keveset és azt is úgy ahogy) és örülhetsz a végén tisztán nyertem, juhéj.

    Nekem is volt ilyen meccsem Petersburg Damon 3x, 4x előzgettük egymást és hát tetszett semmi ütközés és mind a ketten jót versenyeztünk. Mentünk is 5-6 futamot multiba, talán egyformán is nyertünk és így izgalmas is volt ki hogy tud jobban féktávot venni, vagy ügyesebben kigyorsítani esetleg a forgalmat elkerülni, és fel sem merült egyikünkben sem ramoljuk ki egymást a győzelemért. És a végere a csattanó, orosz kolléga volt, vagy inkább versenytárs, leginkább így nevezném. Neked is van jó kocsid látom az MP4-el sorra döntöd a régi időidet használd azt a többi fent leírva. Ha meg ráramolnak az emberre pláne többször nem szégyen visszaadni (én is ezt teszem, ha sikerül) persze nem a véletlen koccról van szó, de hát tudjuk mi a különbség, de SOSEM vagyok kezdeményező.
    Azt meg külön sajnálhatod hogy nem vettél RTR-X-et mert az tetszett volna nagyon megy keresztbe is, nekem nagyon tetszik van is belőle 3db.

    Ha valamit értek ezek a mondatok és érted a lényegét akkor volt értelme teleirkálnom megint fél oldalt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák