Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
hehe mit találtam
[link]
a szereplőkről is van külön leírás stb
[Szerkesztve] -
_stick_
őstag
Trükkösen van megoldva, mert a rain effect, az csak az, hogy a szélvédőre/kamerára csapódik. De, ha esőt akarsz látni, akkor a particle effectet kell bekapcsolni, amit sztem mindenféleképp érdemes, mert (elég barom módon) sok mindent abba tettek bele,
pl: célegyenes, nitrófüst... -
Zorc
tag
Srácok! 100%-os carriert elértem, van egy fullos mercim, meg 600 lóvém.
Hogy lehet pénzt szerezni, hogy más kocsikat is kipróbáljak? -
Kicker
őstag
Akkor lehet meg se nézem, mert így olyan élménye se lenne mint az nfsu2-nek...
marad a Fifa 07.... -
Kicker
őstag
ÜDv
érdeklődni szeretnék, hogy valaki nyomja e az alábbihoz hasonló vason a gamet és milyen feeling? nfs U 2 közel plafonon futott, de hát ez ugye nem garancia semmire sem...
a gépezet:
1700+ os tbred-b@2000mhz, 1gb ram/2*256+512@380mhz/, MSI nvidia 5900 XT 256MB ram
egyéb javaslat és meglátás? -
dragonfx
veterán
valakinek sikerült már a paganit megkapni???m3 gtr???
-
_stick_
őstag
válasz
(Kolombusz) #182 üzenetére
Ja, olyasmi mint az UG2-ben?
-
válasz
(Kolombusz) #183 üzenetére
Nekem nem fagyott sosem, csak gondolt egyet és kilépett minden hibaüzenet nélkül
.Lezúztam minden drivert, és újrahúztam most megy pipecül.Hogyan lehet ezeket a kártyákat hasznosítani?Career-ben lehet valahol?Nem találom sehol
Skipp:Akkor Te tudsz valamit hallod, na rágyúrok még ma délután kicsit én is hátha fejlődök kicsit
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
Nah, végignyomtam a gamát, és grrrrr
Ugye mondja a végén Darius, hogy ottvan a kulcs a kocsiban, Ő meg lelép. Ez után a garázsban nincs az audi, autokereskedésben meg szintúgy, csak quickrace-ben lehet menni vele. Hát mit mondjak, nagyon megérte
-
Ja mellesleg nem kell sp2 a játékhoz, nekem sp1 van fenn és pipecül teker
-
_stick_
őstag
Hali!
A reward cards-nál van egy olyan, hogy nyerni kell mondjuk 15 free roam challenge-et.
Ez mit jelent? Én a carrier-t már végigvittem. Vagy újra kell játszani egy pár versenyt? -
whitezo88
nagyúr
kipróbáltam a CCX-et hihetetlen mekkora jó kocsi kár hogy careerben nincs... baxott gyors és a handling is első osztályú
-
SzalaiG
addikt
Szfvár környéki virágbolti verziót keresek biztonsági mentés céljából.
-
dokar
addikt
Pagani Zondához mikor lehet hozzájutni?
-
Thommyboj
aktív tag
válasz
Dictator^ #154 üzenetére
igen oda a doku/NFS Carbon ba berakod a profilod majd F3 és ott van az első sorban kezdödő cd-key, és akinek nem menne vigyázzon a cd-keyre mert nálam is az első S betű nem a cd-key része volt erre egyszerű, az, hogy hátulról kell másolgatni a keyt.
Utána bemész a carbon mappájába azon belüle a supportba és ott lesz az
Need for Speed Carbon_code.exe elindítod, és oda beírod szépen a profilodban található cd-keyt. csak hátulról érdemes nézni, és úgy biztos. aztán egy next és máris lehet indítani a játékot és akkor már felismeri és használható a save én nekem tegnap így müködőtt a registrys dolog egyáltalán nem ment. -
SEMTEX
senior tag
Van ESŐ ebben a játékban? Mert az tetszett az előző részekben.....Mert bekapcsoltam, de nég soha nem esett 28%-nál vagyok
-
válasz
Silencer83 #164 üzenetére
Konkrétan ezt a faszit nemtom, de nem kell megelőzni, csak tapadj rá és menj végig, minél jobban természetesen, és a 2-ban pedig ne engedd magad elé, és figyeld fenn a pontot nehogy elfogyjon
-
REDeath
őstag
Amúgy challenge-ben akorákat csalnak
egyiket egy szar SL65 AMg-vel kel vinni. Első körben célnál vezetek 5-6 mp-el. következő köröm jobb mint az első. de a célnál már a seggemre tapadnak
3ik körben meg 1 mp-el nyertem... és még jobb kört mentem mint másodjára
-
Silencer83
addikt
válasz
Janoska26 #163 üzenetére
nah varj!
pl a Lambos sracot akkor nem muszaly beeloznom, csak tapadjak ra?
eddig az osses BOSS racet ugy csinaltam +, hogy nagy nehezen de leeloztem a sracot v holgyet a canyonos uldozesnel, szal 10mp-ig elotte tudtam maradni!
a kerdesem az , hogy ezt feltetlen igy kell h legyen? -
válasz
Silencer83 #161 üzenetére
Az 1. versenyen minél jobban rá kell tapadni és be kell érni csak ennyi, akkor kapsz pontot, amit a 2-ban visszafelészámol, tehát annyi időd marad amennyit az elsőben szerzel, lényeg hogy ha beérsz a célba a 2. verenyen maradjon pontod akkor nyertél
-
Na végre!!!Hétvégén rágyúrtam én is erre a király kis játékra
.Nekem bejött, zene fasza, jó a játszhatóság, az se baj, hogy este van, szuper az egész ahogy van, nemtom ki mit várt, de én rosszabbra számítottam
.Csak egy ami úgy a szívembe markolt rendesen, mégpedig a drift, hát az annyába szorult volna a feje aki kitalálta, főleg azt, hogy a gép az utolsó 100 méteren, hogy csinál mindíg pont annyit, hogy megelőzzön, ez billentyűpróbáló része a játéknak, de eddig bírja az ütést
.Ja és egy kérdés így gyorsban, a kártyákat hol tudom felhasználni, mert sehol sem találom, kaptam egy tuning spoilert de a garázsban már szétnéztem és ott nincs, de valószínű én vagyok a bamba
-
Silencer83
addikt
Hi!
valaki irja le nekem plz vilagosan es erthetoen, hogy a canyonos uldozeses versenyt csak akkor nyerhetem meg, ha megelzom es 10mp-ig elotte tudok maradni, v eleg ha magasabb a pontszamom!
eddig mind1 megvolt nagy nehezen, de most a leguccso resznel vagyok, nemsoka Darius elotte meg a Lambos faszi, akit nem tudok beelozni -
SEMTEX
senior tag
Eső van a játékban? Mert még nekem nem estt egyszer sem....Pedig bekapcsoltam
[Szerkesztve] -
Aaron14
őstag
Most meg éppen a hangal van gondom
Ilyen szokatlan sercegést hallok mindig amikor valamilyen zene vagy beszéd megy.
A játék elején nem jön elő de egy idő után.
Ez mi lehet? -
Dictator^
veterán
válasz
Thommyboj #151 üzenetére
tehát ha jól értem, c:\Documents and Settings\Dictator\Dokumentumok\NFS Carbon\ kb ide kell elmennem a benne lévő fileban az első sorban lévő cdkeyt kimásolom , az nfs carbon feltelepitett mappán belül a support mappába inditom a cuccot és beirom a profilomban lévő cdkeyt oda és ilyenkor tökéletes a mentés vagy hogy van ez?
-
szatocs
őstag
Ahogy játszogatok, most így 47 % - nál, észrevettem, hogy nem lehet pl. egy RX8 - ast egy RX7 - es szintjére tuningolni? Vagy idővel majd lehet?
-
Thommyboj
aktív tag
válasz
dragonfx #145 üzenetére
megvan a megoldás hála Istennek!
berakod a dokuntumok/NFS Carbon mappába a mentésedet mappástul ez eddig mindenkinek ok, meg kell nézni F3 al a cd-keyt ami benne, van vigyázni kell, hátulról számoljátok, azt hiszem 4 vagy 5x négy kell, hogy legyen.
Majd bementek a Carbon könyvtárába,azon belül Support és ott lesz egy olyan, hogy Need for Speed Carbon_code.exe ezt elindítjátok, és ide megadjátok a save game fileban lévő cd-keyt, továbbra is figyelve, hogy hány karakter, mert nekem egy S betű volt a cd-key előtt és az bezavar azért.
mindenkinek jó mentés húzcolást -
McW1
tag
Segíccsetek lécci! 68%-nál tartok most nyílt meg az utolsó városrész(az északi). Eddig simán ment minden, de most olyan rohadt erős lett a gép hirtelen hogy esélyem sincs, kb utolsó vok mindig. Na most a szalonba pedig alig van kocsi 8-10 darab, nem túl jók nem tudom leverni velük a gépet. Hol van az a rengeteg beharangozott kocsi? Tele vagyok lóvéval, váltanom kéne de nincs mire, nincs jobb... Mért nincsenek ütősebb járgányok? Így nem lehet nyerni az utolsó városrészen.
-
tojsz™
aktív tag
sztem a monitor (túl nagy natív felbontssal rendelkezett)
az xbox360-nál meg ''csak'' 1080i HD (1920x1080) a max
és hát mitnemondjak simán elkalapál egy 200k-s pc-t
(arról nem is beszélve hogy az x360 80k-s hardveréhez ~3évig nem kell hozzányúlnod
és a játékok is egyre jobban kihasználják a hardvert az idő múlásával
a pc-nél meg egyre gyengébb grafikai beállításokat kell használnod
ha nem frissíted félévente a hardvert! -
Dictator^
veterán
*:\Documents and Settings\*\Dokumentumok\
itt van a save file?
ez az 1db cucc? -
dragonfx
veterán
válasz
Thommyboj #131 üzenetére
öszintén remélem hogy van-lesz megoldás mert itt pihen a 100%os save-em benen askyline evo9 duoval
Mind1 elkedztem ma 6kor újra és 3 városrész már aze nyém újra, picit belehúztam..amugy a db9&cayman s(colin) nagyon odaverős nyerő páros, csaka beállsz a sötétkékszélbe és 1 circuit, traffipax sprint versenyt el nem vesztezs első nyered toronnyal.
Amugy ne is tom EA hogy képzelte ezt hogy a save-t nem lehet továbbvinni
nemw cdekyyel függ össze mert már 10 féleképpen kipróbáltaqm és nem megy
nfsu1-2be mwbe csak bemásoltam még a registrybe sme keleltt agémnek benne lennie és látta ment frankón...amugy az 1.3ss patch csak online védelmet fog tartalmazni és slusssz
Ninc smsá winxp partira kell feldobni és ha kész a 100% akkro norton ghost in action
[Szerkesztve] -
Aaron14
őstag
Sziasztok!!!
A kifagyás ellen mit lehet tenni???
Ha a legújabb drivereket teszem fel és még egy kicsit húzom is a konfigot akkor szerintetek menni fog 1280×1024-es felbontásban?? -
P.Dude
őstag
na már 57%-nál járok, a muscle, exotic és tuner királyokat elvertem már csak az Audi wolf mester van hátra
-
SEMTEX
senior tag
válasz
Fekete Fény #135 üzenetére
Azárt ha rádobod a nvidia panelen az összes cuccot, igencsak 30fps
De tényleg megy nekem is fullon
Most kezdtem nemrég, 15%-nál vagyok,de nem rossz annyira...Nem nagy dobás, de van hangulata...Nekem a canyonos driftek nagyon bejönnek, főleg amikor szaggatom a korlátot, és épphogy a szikla szélén nyomom -
diablo1984
veterán
na váltottam lotus-ra így elég nagy fölénnyel lenyomtam kenji-t! woooáááá! jól megy ez a kis kocsi, meg szűken is tud fordulni! majd holnap fojtatom, de szerintem nem tudnak megállítani!
-
Dictator^
veterán
akkora szivás volt, megvettem a skyline-t és épp nyertem rá a nitrot amikor enemy crew el akarta foglalni a speedrunos plácémat, és sehogyse tudtam nyerni, amikor épp feladtam volna akkor jöttem rá hogy az elsőt kilököm és nikkike nyer
és bevált
-
Intruder A 6
aktív tag
Na énis végeztem vele!
Rx-8 al kezdem majd RX-7 - Skyline - Evo 9
a végefelé kicsit nehézzé vált de mikor megvettem az EVO-t akkor azzal mindenkit lealáztam!
Kicsit rővidre sikeredett a gém, MW sokkal hosszabb volt, de azért tetszet! -
nfsu17
veterán
Ma láttam egy boltban egy xbox360-at, azon ment a carbon egy kb 250-300e ft-os samsung moncsin (az xbox 93e volt), és hát mitnemondjak elmaradt a pc grafikától (persze pc-n azt kell érteni, hogy maxon megy). Picit pixeles volt, picit nem volt élsimítás...
Lehet nem mondtam újat, de ma láttam először xboxot és azt hittem leesik az állam. -
matekas
tag
Miért van az , hogy mindíg a csapattársam nyeri meg a versenyt ?
Még ha tök bénán is megyek a csapattársam biztos első lesz , és akkor nyerek , ennek van így valami értelme ? Nem is értem pontosan mire jó ez a csapattárs dolog. Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul?!
Rendőrrel szinte még nem is találkoztam, bár még csak igencsak az elején járok. -
Fekete Fény
tag
üdv
Mi éppen most hagytuk abba a játékot.A kanyonos résznél mi is szívtunk rendesen.Ám a végén már betéve tudtuk a pályát és megelőztük a muksót és így nem volt második menet.(vagy kilöktem nem mindegy megvertem)Szerintem gyönyörű grafikája van.1280x1024-be full (minden) grafikán csodálatosan szépen fut nálam.A mostwantid is fenn van és képzeljétek szaggat ezzel a felbontásban és bűn ronda a carbonhoz képest.
Lenne egy kérdésem is érdemes leváltani az RX7
[Szerkesztve] -
DR.DRE
tag
a canyonos részek a legpoénabbak...nem volt bajom egyik versenynél sem
-
Thommyboj
aktív tag
nem tudom, ki hogy van, de ez a cd-key átírós regedites save game trükk nem megy.
Őszi szünetben otthon voltam és ott már 66% nál voltam, és most jöttem egyetemre, és felhoztam az itteni gépre mentést, felraktam játékot átírtam cd-keyt mindent, de ez valahogy nem müxik, ha valaki tud megoldást az jó lenne, és sürgős lenne, mert nagyon beleéltem magam a 4 órás buszúton ami nem volt kellemes, hogy jaj de jó majd ma este már nyomhatok carbont itt is, a jobb gépen.
Please Help! -
dragonfx
veterán
JAmes Bond-ot odaverem
[link] -
eastsider
nagyúr
válasz
diablo1984 #124 üzenetére
Tier 3-as kocsival mcsinálod? milyen kocsid van? sztem a csaj a leggyengébb
sztem nem olyan nehezek a canyonok
najó az utsó az durva de 120K-val is megcsináltam igaz a végére 500 vagy mennyi maradt -
DaniFOX
csendes tag
Háát nemtom én kifejezetten szeretem a canyon-os versenyeket. Pl amikor a lambo-s gyerek ellen kellett meni sztem tök könnyű volt ja és hozzá teszem RX-7el vertem meg... Szal én szeretem és úgy érzem h megy nekem a canyon, na meg persze a drift is szupi legalábbis nálam h bevan dugva a kormány (de nem azzal csinálom) teljesen más az irányítása, sokkal jobb
Amúgy jah én is megcsináltam már és várom az újjabb nagy dobást -
TayRol
nagyúr
Szevasztok! Nos, szombaton én is kipróbáltam a pc-s verziót bnőm öccsénél, méghozzá a collectors edition-t. Őszintén szólva, az első problémám az, hogy a jaték - legalábbis a career mód - nagyon rövid. Én 11 óra alatt játszottam végig (ez csak a career) rx-8, rx-7, challenger r/t, skyline, gallardo sorrendben voltak autóim. Egyedül az utolsó boss race utolsó canyon-os versenyét csináltam újra vagy 10x, de a végén 3e ponttal vertem azt az audis srácot. A második, hogy a crew a versenynél elég buta szerintem, mert ha én karambolozom, nemhogy menne, s megnyerné a versenyt (a 2 körös verseny 2. körében, amikor én már tudom a titkos utakat), hanem megvár, s onnét küzdjük fel magunkat. Az egész game 1az1-ben MW, csak más autókkal, s egy-két extra tuninggal (a gumik szélesítése, s az utastér alacsonyítása nagyon tettszett.
Összességében nem egy nagy szám, bár a tegnapi napomat legalább volt mivel eltölteni.
Én még várom az EA-től a köv nagy dobást, remélem nem sokat várat magára.
Üdv.,
TayRol
u.i.:bocs a sok dumáért -
diablo1984
veterán
nem hiszem el, elértem a csajhoz, megist ilyen főnökverseny, circuit ok, de ez a canyon-os téma már megint megfog! a helyszínen felkötném azt, aki ezt kitalálta az biztos!
valaki nem tud valami procit, amivel ezek a canyonos surmók lefoghatók/lassíthatók, mert nem tok velük mit kezdeni! még mikor követni kell, akkor nincs gond, de mikor ők követnek, állandóan megelőznek! de miért, mit ártottam én az EA-soknak, hogy ezzel büntetnek!!
ez a canyon takony egy büntetés, csítelőkkel!
help me plíííííízzzzzzz! -
DaniFOX
csendes tag
Nem igaz!!! Tud vki vmi progit az ellen h ne fadjon le állandóan ez a qrva játék????
Kezd már idegesíteni
-
REDeath
őstag
válasz
trassher #113 üzenetére
350Z és a Nissan Skyline a 2 legjobban irányítható autó a játékban!! Amúgy játékon kívűl is a Nissan az egyik legjobban irányítható autó.
''meg lehet-e csinálni 350Z-vel?'' fejből nem tom hogy Tier2 vagy Tier3-as autó. mert a Carbon ugy van tervezve hogy Tier3-assal kell végigvinni. (Tier2-esek közül is végig lehet 1-2 autóval de nehezebb mint pl. SLR-el) -
Kiskokó
veterán
JJja aleesett.. vagy mégsm?
szal azt kérdezed hogy a valósgba nis uygan oylan e a hangja a carreran mitn az audinak nem??
csak én elősször azt hittem hogy azt kérdezd hogy az audinak uygn oylane a hangjka mint élőben az audionk és a carréranak mitn élőbe na carreranka
de amugy a két okcsinak nemhisze mhogy élőben ugyan oylan hangja lenne. -
trassher
addikt
69%-nál járok rx7-tel és simán meglehet csinálni minden versenyt. most vettem egy 350z-t és ebbe vadászon a tuningot. az érdekelne hogy ezzel meglehet-e csinálni a hátralévő futamokat vagy várjak másik kocsira és abba rakjam majd a tuningot?
-
Dj Sügi
őstag
Rekord oldal mikor lesz???Skipp-nek gratula a driftekhez!!!
-
REDeath
őstag
A valóságban is ugyanúgy szól az Audi lemans meg a Carrera GT ?
-
eastsider
nagyúr
huh az utsó ment durva volt dariussal de 200ponttal megnyertem
ja és evoval
[link]
szvsz az előtte lévő versenyek LOL-ok voltak
a canyon előttibe Darius nekiment 2 kocsinak is
ja és quick raceban kipróbáltam Darius kocsiját és elég brutál
[Szerkesztve] -
dnelb
veterán
válasz
diablo1984 #79 üzenetére
Én ma szenvedtem vele
,másodjára sikerült
Kitartás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest