Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz rin33 #75883 üzenetére

    Ilyenkor elképzelhető, h fejlesztenek valamit, ha csak 0,01-0,02 Mbit körüli letöltési sebesség van?

    Vagy ez marad már ilyen? :F

    Én is Digis voltam, amióta átálltunk Vodára, nem tudom használni a netet. Mintha 128Kbit, meg 256Kbit-es netcsomagom lenne, ennyiket mérek sebességet, igaz, 5-10Mbites feltöltések mellett. Ping az változó, 30-tól 240-ig bármi.

    Esztergom, Vasutállomás környéke.

    Eddig a Digivel 2-3 pálcám volt (lakáson belül), de jó volt a net sebessége, szépen töltődtek be a weboldalak, ment a Youtube is.
    Most Vodával plafonig ér a térerő, de használhatatlanul lassú a net. :((

    Azt gondoltam volna, h mielőtt rászabadítják a Digis előfizetőket a Voda tornyaira, azért átnézik, melyik toronyhoz mégis mennyien szoktak csatlakozni, mekkora a leterheltsége egy-egy toronynak, és újabbat állítanak be ha szükséges, nem csak ülnek és értetlenkednek, h mi a baj, hát van net, nem?

    Már eleve azt sem értem, a Digis hálózatot hogyhogy értékesíteni kívánják? Mégis kinek kell egy ilyen fél hálózat? Hová lehet egy ilyet eladni? :F
    Inkább a Digis adókat integrálnák a meglevő Voda adókhoz, ott, ahol ez szükséges, hiszen nem kell telepíteni, szerelni, az infrastruktúra gyakorlatilag készen áll, ahol meg nincs rá szükség, ott leszerelhetik, átvinni máshová, így összességében nyerhetne mindenki a jobb lefedettséggel.

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák