Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luna73
tag
Sziasztok!
Akinek van Voda függő telefonja, mik a tapasztalatok rendszeresen frissítenek?
-
M@Db0Y
senior tag
Ismerősöm S8 telefonján megjelent egy figyelmeztetés, hogy állítólag LTE-n megy a hívása. Nem láttam még a telefont csak kérdezte, hogy most ezzel fogy-e az adata. Más esetleg tapasztalt ilyesmit ? Lehet, hogy elindították a volte-t ??
-
asdf_
veterán
válasz AXisBOLD #51953 üzenetére
Ennek ne higgy, onnantol kezdve, hogy lejart a szam, 6 honapig nem adhatjak oda senki masnak a torveny szerint. Ergo ha fel even eblul vagy (vagy akar fel even tul is, de meg nem adtak oda a szamot senkinek, ezt mondjuk siman ellenorizni tudod egy teszthivassal, hogy kapsz-e elofizeto nem kapcsolhato szoveget), akkor mar csak az egyeni/egyedi hivoszam osszeget kell kinezned a dijszabasbol. Kotsz ra egy husegidomentes havidijast, majd utana mehet vissza kartyasba. Ha 6 honapon belul vagy/nem adtak meg ki masnak, menj be egy bemutatoterembe, es ott intezd olyannal, aki mar latott/csinalt is ilyet, ellentetben a telefon vegen ulovel.
-
törölt tag
"vagy akar fel even tul is, de meg nem adtak oda a szamot senkinek, ezt mondjuk siman ellenorizni tudod egy teszthivassal, hogy kapsz-e elofizeto nem kapcsolhato szoveget"
Ezt így nem lehet ellenőrizni, mert előfordulhat, hogy le lett gyártva a kártya és valamelyik áruház polcán ott figyel aktiválatlanul. -
törölt tag
válasz Gtibi122 #51943 üzenetére
Valami tényleg nem kerek.
Romániában vodafone hálózatán 0,5 / 20 volt a sebességem (magyar voda havi díjassal).
Rámértem ugyanott egy helyi román feltöltős vodás sim-mel és, az pedig 18/20 volt.
És ezt többször kipróbáltam: mindig ugyanaz volt a helyzet.
Ezt 3 hónappal megelőzően a magyar vodás is hozta a helyi sim sebességét.
Semmilyen módosítást nem eszközöltem az elmúlt 3 hónapban sem a kártyán, sem a telefon menüjében.
Ahogy átléptem a határt, és magyar hálózatra került a sim, minden jó volt.
Felhívtam a 1270-et, azt mondták, így nem tudják kivizsgálni, ott kellett volna felhívnom őket....
Sebaj: legközelebb! -
trec12
addikt
Lakhelyemen tegnap vettem észre, hogy egy Vodafone Mini Bázisra lép fel a teló. Miért lett ez? Ilyent eddig csak a Plázában láttam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz trec12 #51968 üzenetére
"Miért lett ez?" Mert valaki kért egy ilyet, és annak erősebb a jele hatósugaron belül, mint egy bázisállomásé.
Ami számomra érdekesebb: eddig úgy tudtam, csak 3G képes minibázisok vannak.bucihost: ezen jót nevettem. Én csak közöltem, hogy S9-en nem megy. Azért azt észrevettem a telefonvásárláskor, hogy 9-es van a dobozon.
-
-
-
pjen
félisten
Üdv.Bementem vodához csere akció ügyben.Egy P9Lite 2017 es,másfél éves telót akartam A40,A 50 re cserélni.Első ügyintéző:A telóért nem adnak semmit,jár a 21000 kedvezmény az árból.Felhívtam ÜFSZ-t.Mondták ez hülyeség,természetesen a telónak is van beszámítási ára.Visszamentem másik ügyintéző már tudta mit kell csinálni.Megnézett mindent aztán mondta,3500Ft ért számolják be a P9Lite 2017 et.Nem hagytam ott.
-
Zsocy155
őstag
válasz #08205312 #51973 üzenetére
Bizony nagyon sok múlik az ügyintézőn.
Mi (a feleségemmel) egy Mate 20-at akartunk venni szerződés hosszabbítással, úgy, hogy lefelé váltok csomagot. Először a Maglódi Auchanban lévő Voda-partnernél voltunk, ott egy búvalbélelt belesz@arok csaj volt 0 segítőkészséggel. Azt mondta, hogy 50.000 Ft előleget kell fizetnünk, kivéve ha RED-el hosszabbítunk. A 1270-en hasonló volt a helyzet, mondván, hogy a Mate 20 kiemelt készülék - mi is kiemelt kategóriában vagyunk - ezért kell az előleg vagy REd-re váltani.
Megpróbáltam a neten megrendelni és simán ment . 3 nap múlva hozta a futár a Mate 20-at és egy fillérbe nem került. -
AXisBOLD
addikt
Ismét 1270
"egyeni/egyedi hivoszam osszeget kell kinezned a dijszabasbol" --> a diszpécser állítása szerint ilyen folyamatuk nincs, csak választani lehet pár megadott számból, ha pl. van előfizetésed és mellé szeretnél egy társ kártyát.
nem tudom merre próbáljam még, de én se akarom elfogadni, hogy ez nem megoldható,
ok ha már polcon van a szám egy kártyán és nem lehet mit tenni, azt valahogy megértem, de nehogy már a ma világában ezt nem lehet kideríteni.[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
legenda
válasz Luna73 #51977 üzenetére
Az még elég új készülék, nem sok frissítést kapott hazánkban, illetve ebben a régióban, így komolyabb következtetést nem lehet levonni, de a Samsung kapcsán elmondható, hogy a Vodafone valahol középtájt helyezkedik el a frissítések tekintetében a szolgáltatók között.
A nem szolgáltatós (XEH) kapja a legtöbbet, utána a Telekom (TMH) a legjobb a szolgáltatók közül, majd jön a Vodafone (VDH) és végül a Telenor (PAN).
Samsung Galaxy Note9-em van jelenleg (korábban TMH, most XEH), azt követem, így konkrét példákat tudok linkelni a frissítések kapcsán: [XEH], [TMH], [VDH], [PAN]
Itt tudod majd követni az A50-et: [link] (a bal oldalon majd külön ország és szolgáltatók alapján is, ha itt is adnak ki rá a későbbiekben)
Megjegyzem; Ha nem tetszik például a Vodafone frissítési metódusa, van alternatív megoldás, hogy a friss, nem szolgáltatós firmware verzió telepítésre kerüljön a Vodafone-os készülékre.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
M@Db0Y
senior tag
Hogy működik ez a VoLTE a Vodánál? S8-al felépül a hívás 4G-n de a másik félnél nem aktív a VoLTE és vissza is vált 3G-re. Nem feltétele, a 4G hívásnak, hogy mind a 2 telefon tudja, illetve 4G hálózaton legyen??
Eddig úgy tudtam, hogy akkor épül csak fel VoLTE hívás ha mind2 fél 4G hálózaton van és a telefon támogatja.
-
-
goop
őstag
Tadam. Évek óta visszatérő gondom volt, hogy hiába hasít a net, pár perc után elpingelt az ssh, (mindegyik) most 20 perce bent vagyok, és nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy végre ezt is megoldották. Ha tényleg bejön a Volte is, még a végén számhordozok, ha lejár a T hűségem. \o/
Már csak azért is, mert a Telekom Voltet, a hajamra kenhetem, a lakás belsejében a térerő majdnem 0, a Volte vagy kihagy, vagy levált 2 vagy 3G re a hálózat, voda ellenben max 4G mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
M@Db0Y
senior tag
válasz polonic #51993 üzenetére
9-e óta aktív S8 és S8+ készüléken, facebookon azt írták valakinek válaszul, hogy folyamatosan aktiválják a különböző készülékekre.
A telefon vodafone szoftveres, a többit nem tudom megnézni mert nem az én telefonom."A különböző típusú telefonkészülékeken fokozatosan tesszük elérhetővé a VoLTE, azaz 4G hanghívás szolgáltatást. 2019. április 9-től a Samsung Galaxy S8+ készülékeknél érhető el, amennyiben a készülékre telepítésre került a legfrissebb Android szoftver, amely már támogatja ezt a funkciót. A következő időszakban pedig egyre több készülék fogja támogatni az eddiginél tisztább hangminőséget és gyorsabb hívásfelépülést nyújtó technológiát. A készülék VoLTE képes készüléknek számít, amennyiben a telefon kijelzőjén megjelenik a 4G VoLTE felirat a hálózatot jelölő ikon helyén. A szolgáltatás kizárólag VoLTE technológiát támogató készülékkel érhető el, azonban a VoLTE-hívások felépüléséhez nem szükséges, hogy mind a hívó, mind a hívott fél VoLTE-képes készülékkel rendelkezzen. A VoLTE hanghívás nem csökkenti a mobiladatkeretet. *Gergő"
Illetve:
"A szolgáltatás minden készüléken elérhető lesz, ami alkalmas a VoLTE használatra. A következő időszakban egyre több készülék fogja támogatni az eddiginél tisztább hangminőséget és gyorsabb hívásfelépülést nyújtó technológiát. Ennek megtörténtéig türelmedet kérjük! *Ancsa"
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
-
31337
csendes tag
válasz 4Grider #51523 üzenetére
Ez akkor azt jelenti, ha én Franciaországból indítok egy 16 perces hívást egy pl.: Belga számra akkor 16perc ×19ft fog kiszámlázódni, majd a 16. perc után magyar idő szerint éjfélig korlátlanul tolhatom a hívogatást normáldíjas EU-s számokra is?
"vagy EU-s normál díjas számok felé"
Link roaming díjszabáshoz.
Jól értem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest