- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
a Reanult szakszervizben lebeszélték a kollégámat arról,hogy az általam vásárolt felnijét felrakassa az autójára.
Így sajnos vissza kell vásárolnom, tehát eladó!
2014-es Megane-hoz(Nissan Almera Tino) acélfelni (télire) illetve erre lett vásárolva.
Osztókör 5x114,3 66-os agymérettel ET40 ezért nem akarták felrakni mert a gyári ET43 és 6 J széles.Gondoltam hátha elfér itt is.
S.O.S mert nekem nyilván nincs rá szükségem.
-
Doki16
addikt
Az tényleg jó ár. Én 16-os kerestem, de amit találtam 50 lett volna. Akkor már inkább megvettem 66-ért a gyári szinte új alufelnit.
(#38040) meroly: Hivatalosan 30e Km, de ezt hagyjuk. Ha jót akarsz a kocsidnak akkor 10e Km vagy 1 év. Amelyiket előbb eléred. Nálad már cserés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest