Hirdetés
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maotun
őstag
válasz
üzenetére
köszönöm a hsz-od.
Nem kötekedni akarok mert igen kevés a tudásom rammokból hozzád képest
Csak logikai síkon az az paraszt eszemmel a 4 gb ig van értelme vin XP 32 bit melett rammokat pakolni a pc be (nem server , gamer felhasználás)
XP 32 bit sp2 elött látott 3gb felett de nem címezet, 4 GB.t használt és használ ma is
Na ezt a lát , címez, használt inkább hagyom mert
értem.
" oda ír és onnan olvas, ahol éppen szabad hely van" EZT ÉRTEM DE:
de az a bootoláskor észlelt és nem meghatározott 2,8 GB az a 4 GB fizikai memorián mindig máshol van és mindig van szabad hely
Kisérlet:
Minden memo chipre hőmérő a 4 gb nál, és láss csodát mind egyforma meleg, holott elvileg volt koztük ami a büdös életbe nem lett megcímezve

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
köszönöm a hsz-od.
értem.

fudi2002