Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Lacc88 #23592 üzenetére

    Egy asztalon könnyebb elhelyezni a táblát, a figurákat, és a kocka sem gurul el. :P 410k-ért azért nem semmi konfigot lehet építeni, amelynek értelme is van.

    Qru: Ja, ház ezt nem értik meg HTX460 topicban sem. :(((

    HSM: Amíg látom a különbséget 4X és 8X AA között, addig kénytelen vagyok utóbbit használni.
    GTA4-et nem én találtam ki, tesztek igazolták az indokolatlan gépigény. Grafikát lehúzni nem kell nagy bátorság, annál inkább beismerni, hogy szar programot vettünk. Aztán a maflábbak elhiszik, hogy a gépük gyenge. :( Lehúzott grafikára vegyél HD3850-et, azon is megy minden. :P (Megfelelő bátorsággal. :DD ) Amúgy én is sok játékot újrajátszom (ha a hardver és az AMD driver hagyja), azzal nincs semmi gond, de abba nem szívesen futok bele, hogy most szar minőségben játszok valamit (nem adják ezért fél áron), 2-3 év múlva meg ne is fusson a gépemen.
    Én még egyetlen játékot sem láttam, amely i3-on jobban futott volna, sőt, más topicokban éppen azt írják, hogy sok játéknak gondja van vele. Nem tudom amúgy, hogy egy 3.5GHz-es 860 mennyivel visz jobban bármely játékot, mint egy 4GHz-es i7, főleg, hogy mind2 proci alapon elég mindenféle VGA alá (ha a vizuálisan igényteleneket nem számítjuk).
    Azért nem érdekel a lassú, ósdi processzorom gyalázatosan alacsony órajele, mert mindig azt látom, hogy ezen az órajelen is szarrá veri a legjobb Phenom-okat, vagy éppen a wolfikat. :P Ha neked nem tetszik az i7, vegyél valami ilyesmit. :R Az még rég ismert tény, hogy az igénytelen programozás miatt a játékok többsége gyors 2 magos procikon fut a legjobban. De ha valamire kéne, i920-at is lehet tuningolni.

    dime27: Már megbocsáss, de éppen részben a topic processzorairól van szó. Nem hiszem, hogy legalább OFF szinten ne illene ide, pl. ha valaki a processzort szidja, milyen gyenge, miközben nyilvánvalóan optimalizálatlan játékokkal játszik, buta grafikai beállításokkal. Ez nagyon félrevezető.

    adamkaa777: Kereső smafu? :F Legjobb hűtés /pill. egy Prolimatech Megahalems 14k körül, bőven veri a többit, főleg amiket Qru írt. Teszteket is nézhetnél, ha már a topicot nem használod olvasásra. :U

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák