Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz pincehely #21842 üzenetére

    Én AMD-nél és Vistánál tapasztaltam ezt. i7-nél 20 körös LinX simán lefutott alap v. tuning beállításon, XP-nél ua, ráadásul kevesebb memóriával, már 10 körön belül elszáll. Lehet, hogy hardvertől is függ, de nálam ez a jelenség volt. E8400-nál meg totál ua. beállítás pontosan jó volt XP és Vista alá is; hiába, az talán a legjobb minőségű cucc az elmúlt 20 évben.

    HSM: VGA-t illetően már réges-rég mellékeltem HD4870 teszteket, nem a levegőbe beszélek (nem nehéz kiszámolni, hogy mennyivel gyorsabb a HD5870, és ehhez mennyivel gyorsabb proci kell). Már mondtam, teszteld le vmi igényesebb játékkal (esetleg benchmarkkal), maximális graf. beállítások mellett. Ahogy szintén többször írtam, ha a VGA nincs max. kihasználva (akár mert a játék nem tudja, ennyiből jobb a benchmark), akkor nyilvánvalóan kevés lehet egy i7 alapon is, de ettől még továbbra sem az i7 kevés. Aztán jönnek a CoD-ozók meg CS-ozók, hogy hány GHz-re kell tuningolniuk a procijukat a kihajtáshoz, meg hogy 1000 FPS legyen, aminek semmi értelme... :)
    RAID-et eszembe sem jut megkockáztatni, hogy egy esetleges hiba miatt elszálljon mindenem a vinyóról. Ennyit nem ér a sebessége nekem. Mellesleg roppant mód csodálkoznék, ha a vinyóid gyorsabbak lennének a CPU-nál, így nem azokra kellene várni bármiféle betöltésnél... :P :U

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák