- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
válasz
thorex #10431 üzenetére
ha jól értem, akkor keverted a új drivert és a régi ccc-t? az úgy nem lesz jó, és elképzelhető, hogy az a probléma forrása.
az amd oldaláról letölthető az új driver és az új ccc is, és teljesen drivermentes windows-ra is lehet telepíteni.
(lehet csak a drivert töltötted le, nem a teljes csomagot, azért nincs ccc telepítés után)(pl én se telepítem fel a régi lemezről a drivert, hanem mindig letöltöm a teljes driver+ccc-t újonnan és már csak azt telepítem)
-
zaya
csendes tag
válasz
thorex #10384 üzenetére
"szóval szoftveresen van elállítva a monitor vagy a vga, a "fehér köd"-ből én a színdinamika tartományra tippelek, vagy a monitor vagy a vga miatt nem 0-255, hanem a 16-235 módban jelenik meg a tartalom, ettől a fekete inkább szürke lesz (meg minden sötétebb árnyalat szürkül... fehér köd lengi be a képet... )."
Köszi a válaszod, kicsit elgondolkodtam, és arra következtérsre jutottam, hogy a monitorba van beépítve egy programocska nevezzük bárminek, ami egyébként egymástól függetlenül, vezérli a TV és a PC üzemmódban való megjelenést. Ez a szoftver ( EPROM ki tudja) mindig ott van, kérdés el lehet-e valahogy érni számítógépről) és esetleg ott lehet valamit állítani.
A menürendszer negyedik szintjén lent, meg is találtam ami kellett:
R-Offset 25
G-Offset 25
B-Offset 25
R-Gain : 25
G-Gain 25
B-Gain 25A la Magyar: P-eltolás, P-nyereség ...
Lenyomtam az offszetet 0-ra, a nyereségre 25-ök helyett pedig más értékeket adok meg - most 40re raktam - (amúgy 50 a max. érték)
Gondolom másnak is lehet ilyen problémája ezekkel a TV/Monitor kombinációkkal, hát leírtam okulásként.
Tehát nálam: Menü-> Kép -> Speciális beállítások -> Fehéregyensúly.
Mégegyszer köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest