Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz copass #33654 üzenetére

    Pechedre türelmes ember vagyok.
    Hallottál már papírképről? És fotókémiai eljárásról?
    De természetesen egy fotó hogyne lehetne nyomdatermék éppen csak az én fotóim színvilágát nem szabványok fogják megmondani nekem, hanem én döntöm el, hogy milyen színűnek szeretném látni a fotómat. És saját érdekem, hogy a monitor és a késztermék köszönőviszonyban legyenek egymással.
    Egészen más a helyzet, ha egy tervezőgrafikai munkáról van szó, ahol szabványok mondják meg, hogy mi milyen színű legyen.

    A módosított képet köszönöm. Nem tudom, érzékeled-e, hogy szarrá kellett szaturálnod a képet, ahhoz, hogy kimutatható legyen az a csekély különbség(az alsó képekről beszélek). Erre mondtam azt, hogy számomra elhanyagolható. Ha sikerülne megértened, hogy számomra nem az a lényeg, hogy jó pixelhuszár módjára érzékeljem a különbséget, hanem megállapíthassam, hogy számomra ez érdemi különbség-e vagy sem? Van-e értéke a kép mondanivalója szempontjából vagy sem. Nem bánnám ha befejeznénk ezt a meddő eszmecserét. Természetesen elfogadom, hogy te másképpen értelmezed a különbség mértékét és különösebben az sem zavar, ha úgy gondolod, hülyén halok majd meg. Te már mindent megtettél, vegyük úgy, hogy menthetetlen vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák