Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vjpeti

    csendes tag

    válasz Surfym@n #30585 üzenetére

    Nekem volt 1db csavarhiány az 1D4 tetején ahol a pántot átfűzzük, a másik oldali pedig ki volt lazulva.

    _seth_ fórumtársunk pont járt a szeretett márkaszervizünknél, gondolta segít nekem megoldani a problémát. A szervízben közölték, hogy nem adnak el csavart (se semmilyen alkatrészt), el kell vinni a gépet vagy futárral küldeni (5000 oda-vissza, értékre biztosítva 10.000), ott BEVIZSGÁLJA egy szakember (tényleg sok bevizsgálni való van egy csavar hiányán), majd adnak egy árajánlatot, amit ha elfogadok, akkor betekernek egyet, természetesen nem ingyen.

    Csak hogy én is halljam élőben, felhívtam őket és rákérdeztem, elmondták ugyanezt. Én mondtam nekik hogy egy ~500ft-os 1x5mm méretű csavarért futárral küldözgessem a ~félmilliós gépet 10.000 forintért, ez nem korrekt, ráadásul nincs gépem ~4-6 napig.

    Utána ugyanezt leírtam 3500 karakterben a Canon Services & Support-nek is.
    1 óra sem telt el, csörgött a telefon, nagyon sajnálják, tényleg nem volt elég rugalmas a szervíz, nem megfelelőképpen jártak el.
    Panasszal élnek majd feléjük, továbbá küldenek postán 2 db csavart a géphez, természetesen ingyen. Továbbá tájékoztattak, hogy a hiba nem egyedi, bármelyik gépnél előfordulhat, nincsenek ragasztóval rögzítve.

    Rá egy hétre meg is jött a 2 csavar, Németországból(?).

    Hogy mi a tanulság? Mindenki vonja le maga.
    Én örülök hogy nem kellett futárral küldözgetnem a gépet, de leginkább annak, hogy megoldódott a probléma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák