Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grigo

    őstag

    válasz daninet #18987 üzenetére

    Viszont elsősorban kültérben használom a gépet. Beltérben még nem is nagyon próbáltam. Vakut meg eddig alig használtam. Persze lehet hogy kellene, de őszintén szólva eddig azzal telnek fotós óráim hogy próbálom belőni a helyes rekesz zár kombót úgy hogy lehetőleg ne az iso-val zajosítsam be az egészet. Biztos röhejes, de kemény dió ez a nulláról. Viszont élvezem. Csak pl szabad téren igen meg vagyok lőve sokszor. Példa: elvittem a kutyát egy hosszú sétára. Borongós őszi erdő, és nem jöttem rá a megoldásra mert vagy a kutya lett bemozgásos, vagy szép éles lett a kép de nagyon gyenge színekkel. 1db tevékenykedő fát már egész jól ki tudtam hozni, de ha valami mozog akkor ledobom a láncot :D
    Kit obit cserélni fogom, de a fél gép még így is a banké. Próbálom jövő év elején kipörgetni de nem lesz olcsó beruházás. Jó lenne majd olyat beszerezni amit minél több dologra tudok használni.
    Szoftverek terén kb az általad preferált úton vagyok, élvezem hogy lehet javítani a dolgokon. Egyedüli problémám, hogy ami mondjuk nálam egész jól néz ki az egy másik monitor színeivel már nem ugyanaz. De hát ez egy ilyen kávéház.

    Viszont érdekelne milyen irányban nézelődjek obi témában. Akivel eddig beszéltem az mind azt mondta hogy semmi sigma semmi tamron, csak canon. Fotózni szeretek erdőben, városban, embereket valamit ami tavasztól tervben van: hegyikerékpár. Csodát nem várok magamtól, hiszen semmi szaktudás nincs a birtokomban de úgy gondolom csak akkor fejlődök ha csinálom.

    https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Új hozzászólás Aktív témák