- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Szia nem írtad az Asus és az Ipad árát! Hát végül az Ipadnak könnyű. csak egyvalamit csinál egyszerre, azt biztos jól! Android Ios, kinek a papp kinek a felesége! Én jobban megvagyok elégedve az S3-mal, mint voltam az Iphone 4-gyel! Senki nem fog megkövezni mert neked volt +100000,-ft-od Ipad 2-öre! 70000.-ft-ért nem olyan rossz vétel ez sem! S nincs mindenkinek 150-210 ezre Full tabra!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok, szerintetek miért nem lehet nagyon kapni ezt a tabokat? Itt csak azok írnak be akik tudnak a fórumról, v. van hibájuk. S a többi 90%-nak jó, vagy mi a helyzet?
-
pusihusi
addikt
Nekem lassan javul a tabom, reggel 3%-ot mutatott s még 3 órát tévéztem vele! Még egy kisütés, s remélem jó lesz! Progikat egyesével naponta rakom fel, automata frissítést levettem, remélem ez is besegít! Ja és nem érdekel mit mutat az akkujelző
S természetesen a 3. gyári visszaállítás!
-
pusihusi
addikt
Új hír a MyAudiótol, tesztelik a JB-ét s pár nap múlva kirakják a honlapukra!
-
pusihusi
addikt
Most azt csinálom, hogy 3x lemerítem csutkára és feltöltöm, s minden aktusnál csinálok egy gyári visszaállítást! Loituma69: Használat közben nincs baj az sd-vel, csak készenléti módban!
-
pusihusi
addikt
válasz
Loituma69 #638 üzenetére
Most vettem le a töltőről csak98%-ra töltődik, meg most bekapcsolt magától, s kiírta az sd kártya, utána galéria leállt! Sokat szarakodik beállítom a sarokba! Wifi, minden rajta van. Facebok, Msn, Ebaddy, gmail,email, szóval minden megy gugli letíltva! ( 2012.09.04 rom-ot használok!) Ez melyik rom? Küld már el légyszíves priviben, köszi! Kivettem már 18 órakor az sd-ét!
-
pusihusi
addikt
Most vettem le a töltőről csak98%-ra töltődik, meg most bekapcsolt magától, s kiírta az sd kártya, utána galéria leállt! Sokat szarakodik beállítom a sarokba! Wifi, minden rajta van. Facebok, Msn, Ebaddy, gmail,email, szóval minden megy gugli letíltva!
-
pusihusi
addikt
Új-azt a linket keresném ahol az akku töltését bemutatja a cikk, mert nem találom! Köszi
-
pusihusi
addikt
Nem találom a beállításokban hogy mennyi ideig maradjon a képernyő bekapcsolva! Vagy csak balfékeskedem! Ma cserélték ki tabom, nincs bevilágítás, nincs automatikus bekapcsolás, nincs sercegés, remélem így marad!
badly85: Nekem a fiamnak 5-6 stickje van egyik sem jó. Nem tudom a tipusait
-
pusihusi
addikt
Sziasztok nekem most cserélték ki Tablet Series10 1016DCC-re a Tablet Series9 916DCCes tabletomat másfél hét után! Még ne m üzemeltem be, majd meglátjuk milyen lesz a szélesvásznú! A 9-es is jó volt csak gyorsan merült! badly85: Hol van ilyen stick 5000,-ft-ért?
-
pusihusi
addikt
916dcc topikban nyugodtan kérdezhet mindenki, 908A kapcsolatban is mert nekem is az volt előtte! TV apk + kódot megtudom adni emailben. Ez mindegyik MyAudióhz jár csak ezt utlag rakták rá, és gyári visszaállításnál eltűnik. ugyanúgy MYid, + felhő is eltünhet.
-
pusihusi
addikt
válasz
Dawide@axele #100 üzenetére
Szia nekem is ilyen van jó választás!
-
pusihusi
addikt
MyAudio Tablet Series9 916DCC Avagy mit tud, a Tabunk? Az új topik! Természetesen én nem mindenre tudok válaszolni, sőt, remélem egy pár nagyobb tudású fórum társ besegít. Előre köszönöm!
hdman: Nekem minden be volt kapcsolva wifi szinkron, szóval minden s úgy ment le 20%-ot!
-
pusihusi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest