- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
Sziaszok!
Az alábbi beállításokat szeretném elérni Exchange 2013 szerveren: KATT IDE!
A probléma ott kezdődik, hogy ez a lehetőség csak online szolgáltatásnál érhető el. Gondolom valahogy powershellből kellene megoldanom (már eddig is sok mindent csak ott tudtam megcsinálni, "THX" Microsoft
) ha jól látom a Set-HostedConnectionFilterPolicy jó lenne rá, viszont annál is az van írva, hogy "This cmdlet is available only in the cloud-based service."Amúgy nekem a "Prepend subject line with text" opcióra lenne szükségem. Ha valakinek van ötlete, amivel el tudnék indulni, azt megköszönném

-
gduck
addikt
Sziasztok!
2012 R2 alá esélytelen még az Exchange 2013? Tudom hivatalosan még nem támogatott, de már találtam olyan cikket amiben leírták hogy kell R2-re telepíteni. A cikkben a CU2 verzió volt, én a CU2v2 verziót tudtam leszedni (elméletileg ez a legújabb), de az nem ment fel "unsupported OS" üzenettel...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) ha jól látom a Set-HostedConnectionFilterPolicy jó lenne rá, viszont annál is az van írva, hogy "This cmdlet is available only in the cloud-based service."