- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
Sziaszok!
Az alábbi beállításokat szeretném elérni Exchange 2013 szerveren: KATT IDE!
A probléma ott kezdődik, hogy ez a lehetőség csak online szolgáltatásnál érhető el. Gondolom valahogy powershellből kellene megoldanom (már eddig is sok mindent csak ott tudtam megcsinálni, "THX" Microsoft
) ha jól látom a Set-HostedConnectionFilterPolicy jó lenne rá, viszont annál is az van írva, hogy "This cmdlet is available only in the cloud-based service."
Amúgy nekem a "Prepend subject line with text" opcióra lenne szükségem. Ha valakinek van ötlete, amivel el tudnék indulni, azt megköszönném
-
gduck
addikt
Sziasztok!
2012 R2 alá esélytelen még az Exchange 2013? Tudom hivatalosan még nem támogatott, de már találtam olyan cikket amiben leírták hogy kell R2-re telepíteni. A cikkben a CU2 verzió volt, én a CU2v2 verziót tudtam leszedni (elméletileg ez a legújabb), de az nem ment fel "unsupported OS" üzenettel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest