- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
Az ilyen szövegeket elég ritkán változtatják. Bár ajánlott, valójában csak nagyobb változtatáskor (pl 0.9-ről 1.0-ra frissítéskor meg hasonlók) muszáj eltávolítani a régebbit, ha csak biztonsági frissítések vannak (1.0.x), akkor általában megy a sima rátelepítés is. Igaz, ezeknél is előfordulhat gubanc, de én úgy szoktam mostanában, hogy rátelepítem simán, és csak ha valami gondot tapasztalok, akkor szedem le és telepítem újra. Az 1.5-től meg nem is kell majd ilyenekkel szórakozni, mert abban már lesz lehetőség a patchelgetésre (azaz nem kell letölteni egy teljes új verziót, hanem csak egy pár KB-os frissítést).
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest