- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
Az ilyen szövegeket elég ritkán változtatják. Bár ajánlott, valójában csak nagyobb változtatáskor (pl 0.9-ről 1.0-ra frissítéskor meg hasonlók) muszáj eltávolítani a régebbit, ha csak biztonsági frissítések vannak (1.0.x), akkor általában megy a sima rátelepítés is. Igaz, ezeknél is előfordulhat gubanc, de én úgy szoktam mostanában, hogy rátelepítem simán, és csak ha valami gondot tapasztalok, akkor szedem le és telepítem újra. Az 1.5-től meg nem is kell majd ilyenekkel szórakozni, mert abban már lesz lehetőség a patchelgetésre (azaz nem kell letölteni egy teljes új verziót, hanem csak egy pár KB-os frissítést).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest